Toshiba Digital Videocamera Camileo S20: Στο τσεπάκι σας

Μία από τις καλύτερες σιλουέτες ανάμεσα στα camcorders διεκδικεί χώρο στην παλάμη και τη τσέπη σας. Με πάχος μόλις 1,7 εκατοστά, περιστροφική οθόνη 3 ιντσών και βάρος λιγότερο από 120 γραμ., η Toshiba Camileo S20 σας δίνει τη δυνατότητα να κρατήσετε για πάντα τις καλύτερες στιγμές σας.

Στο μοντέλο η Full HD ανάλυση σε βίντεο (1080p/30fps) και η φωτογραφική μηχανή 5 Megapixels παράγουν εικόνες 1920x1080 pixels ή βίντεο βελτιστοποιημένα απευθείας για το web, μέσω της λειτουργίας "Easy YouTube". Η κάμερα διαθέτει κάθετη διάταξη, εργονομικό, ελαφρύ design και ικανοποιητική διάρκεια ζωής της μπαταρίας που της προσφέρει -σύμφωνα με την κατασκευάστρια- αυτονομία σχεδόν 100 λεπτών.

Θέματα μνήμης δεν θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, καθώς η συσκευή γράφει στην περιορισμένη εσωτερική της μνήμη των 128MΒ ή σε κάρτα SD/SDHC μέχρι 32GΒ. Η διαχείριση των αρχείων σας γίνεται εύκολα μέσω της ενσωματωμένης οθόνης LCD 3", ενώ το βάρος της συσκευής είναι αμελητέο, καθώς αγγίζει τα 115 γραμ.

Η συσκευή διαθέτει σταθεροποιητή εικόνας και οι διαστάσεις της είναι 5.9 Χ 1.7 Χ 10.6 cm, κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά στην ενδεικτική τελική τιμή λιανικής των 119 ευρώ -τιμή που περιλαμβάνει και φόρο- και συνοδεύεται από δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v