Verbatim MediaStation HD DVR 1TB: Αφάνταστη εργονομία και ευελιξία

Verbatim MediaStation HD DVR 1TB: Αφάνταστη εργονομία και ευελιξία
Συνδυασμένο με μία χωρητικότητα της τάξης του 1ΤB το MediaStation HD DVR θα πραγματοποιήσει εγγραφή απευθείας από την τηλεόρασή σας, τη συσκευή αναπαραγωγής DVD ή ακόμα και απλό βίντεο, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε το πού θα πραγματοποιηθεί η εγγραφή: στον σκληρό δίσκο του MediaStation, σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή σε μία κάρτα μνήμης (SD/SDHC ή Memory stick);

Εξαιρετικά εργονομικό και εύχρηστο το σύστημα παρέχει μία πλειάδα δυνατοτήτων με βασικό στόχο την ελευθερία του χρήστη να κάνει ό,τι επιθυμεί τη κάθε στιγμή. Για παράδειγμα, υπάρχει μία λειτουργία που η κατασκευάστρια εταιρεία ονομάζει "Time Shift": με την αξιοποίησή της μπορείτε να κάνετε παύση του ζωντανού τηλεοπτικού προγράμματος, ή να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε ένα εγγεγραμμένο πρόγραμμα από την αρχή, χωρίς να έχει ακόμα ολοκληρωθεί η εγγραφή του.

Η συσκευή λειτουργεί ασύρματα και ενσύρματα και επιπλέον ενσωματώνει LCD οθόνη και κουμπιά εγγραφής ώστε με ένα πάτημα, το MediaStation να προχωρά σε εγγραφή βίντεο, απευθείας από και προς έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή σε κάρτες μνήμης SD/SDHC/MS.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και έχει ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο 231 ευρώ. Συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύησης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v