Ινστιτούτα ομορφιάς: Τέσσερις διευθύνσεις ριζικής ανανέωσης

Λίγο πριν δεχθούμε το ζεστό χάδι του ήλιου, προσφέρουμε στον εαυτό μας ένα πολύτιμο δώρο: Απολαμβάνουμε θεραπείες προσώπου και σώματος και δεχόμαστε εξειδικευμένες υπηρεσίες αισθητικής σε τέσσερα από τα καλύτερα ινστιτούτα ομορφιάς της Αθήνας.
Ινστιτούτα ομορφιάς: Τέσσερις διευθύνσεις ριζικής ανανέωσης
της Έλενας Μπούλια

Τα καλοκαιρινά μας πέδιλα ανυπομονούν να βγουν από τα καλά κρυμμένα κουτιά τους και τα πρώτα μίνι έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στις βιτρίνες των καταστημάτων. Τα πάντα μαρτυρούν ότι το καλοκαίρι πλησιάζει και, μετά από έναν ‘βαρύ’ χειμώνα κούρασης, άγχους και δουλειάς, κάθε κύτταρο του κορμιού μας αποζητά χαλάρωση, φροντίδα και περιποίηση, για να βγει στο φως του ήλιου λαμπερό και ξεκούραστο.

Μπορεί να μην είναι κατάλληλη εποχή για πολυτέλειες, όμως τώρα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη από μερικές στιγμές ευεξίας και, κακά τα ψέματα, ίσως αξίζουμε ένα ανοιξιάτικο δώρο για τον εαυτό μας.

Το αναζητάμε σε τέσσερα υπέροχα ινστιτούτα ομορφιάς της Αθήνας, το καθένα εκ των οποίων έχει την δική του πινελιά να βάλει στο τελικό αποτέλεσμα της ολικής ανανέωσής μας εν όψει καλοκαιριού. Το ανακαλύπτουμε ανάμεσα σε ελκυστικές θεραπείες προσώπου και σώματος, σε υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών και άκρων, σε εξειδικευμένα πακέτα spa που μπορούν να ανακουφίσουν τους «εργασιακούς πόνους» των μυών μας, και σε εξαιρετικά καλλυντικά προϊόντα, τα οποία θα μας συνοδεύσουν για πολύ καιρό ακόμα μετά τα… beauté μας.

Επισκεφθήκαμε, λοιπόν, πρόσφατα τους τέσσερις χώρους που θα γνωρίσετε λεπτομερώς στα υποθέματα αυτού του Αφιερώματος (δεξιά). Μιλήσαμε με τους υπεύθυνους για το τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε εκεί, για τους ρυθμούς επισκεψιμότητας σε εποχές κρίσης, για την ανάγκη της γυναίκας -αλλά και του άνδρα τα τελευταία χρόνια- να φροντίσει τον εαυτό της, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δοκιμάσαμε ορισμένες υπηρεσίες, οι οποίες απλά επιβεβαίωσαν την ανάγκη μας αυτή.

Έτσι, λίγο πριν φορέσουμε τα ανοιξιάτικα φορέματά μας και πριν σπεύσουμε για τα πρώτα μας καλοκαιρινά μπάνια, καθαρίζουμε και ενυδατώνουμε το πρόσωπό μας, απολαμβάνουμε χαλαρωτικά μασάζ σώματος, ενδυναμώνουμε τα μαλλιά μας, κάνουμε αποτρίχωση και, φυσικά, φτιάχνουμε τα νύχια μας. Πού; Σε ένα από τα τέσσερα ινστιτούτα ομορφιάς που θα δείτε στα Σχετικά Άρθρα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v