Fairynails: Από άκρη σε άκρη

Fairynails: Από άκρη σε άκρη
Fairynails: Από άκρη σε άκρη
Οι τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν ένα δωρεάν μανικιούρ στο nailbar Fairynails της Νέας Ερυθραίας είναι οι:

ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΚΩΣΤΗ
ΣΟΦΙΑ ΔΑΨΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΝΤΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ
ΒΑΛΕΡΙ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΝΙΑΤΗ

Ευχαριστούμε όλες για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.

Ξεκινάμε το «ρεκτιφιέ» εν’όψει του καλοκαιριού από τα άκρα. Και φυσικά επισκεπτόμαστε τους ειδικούς στα νύχια, και μάλιστα σε ένα από τα πιο πρόσφατα στέκια τους: Το Fairynails της Ν. Ερυθραίας, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του τον περασμένο Γενάρη.

Συναντώ την ιδιοκτήτρια, κ. Έρρικα Χριστούλα, σε έναν υπέροχο, φωτεινό χώρο που σε προδιαθέτει να περάσεις πολλές ώρες εκεί, να δοκιμάσεις ένα προς ένα τα αμέτρητα, πρωτότυπα χρώματα της εταιρίας Fairynails και τις ευωδιαστές κρέμες και μάσκες για τα άκρα. «Το Fairynails είναι η πρώτη αλυσίδα nail bar στην Ελλάδα που λειτουργεί χωρίς ραντεβού, για να βολεύει περισσότερο την σύγχρονη γυναίκα», λέει η κ. Χριστούλα. Το προσωπικό, άλλωστε, είναι πάντα διαθέσιμο να εξυπηρετήσει και ο χρόνος αναμονής ανάλογος με κάθε άλλου ινστιτούτου αισθητικής.

Η αναγνωρισιμότητα της αλυσίδας, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το 2006 και διαθέτει μέχρι σήμερα δεκατρία καταστήματα στην Αθήνα και την Ρόδο, είναι τέτοια ώστε η απάντηση στο αν ήταν άμεση η ανταπόκριση του κόσμου όταν άνοιξε ο συγκεκριμένος χώρος, είναι σχεδόν δεδομένη. Αυτό που θέλω να μάθω, όμως, είναι κατά πόσο, σε εποχές κρίσης, συνεχίζει η γυναίκα να προσφέρει στον εαυτό της τέτοιες μικρές πολυτέλειες. «Δεν θεωρώ το μανικιούρ πολυτέλεια αλλά ανάγκη, ενώ είναι και θέμα υγιεινής», λέει η κ. Χριστούλα. «Κι αν είναι πολυτέλεια, είναι τόσο μικρή που μπορεί εύκολα μία γυναίκα να την προσφέρει στον εαυτό της –δεν είναι τόσο μεγάλο το κόστος». Ρωτώντας την για τις τιμές, διαπιστώνω πως, πράγματι, δεν είναι τόσο υψηλές, συγκριτικά τουλάχιστον με άλλα αντίστοιχα ινστιτούτα.

Στις υπηρεσίες του Fairynails περιλαμβάνονται, φυσικά, τα manicure, pedicure, ονυχοπλαστική, καθώς και η αποτρίχωση, το μασάζ και το μακιγιάζ. Ακόμα, ο χώρος διατίθεται για bachelorette full pampering για τη νύφη και τις φίλες της, οι οποίες μπορούν να οργανώσουν εδώ ένα mini party πριν την μεγάλη μέρα, απολαμβάνοντας φυσικά όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Τέλος, η κ. Χριστούλα με ενημερώνει για την συνεργασία του Fairynails Νέας Ερυθραίας με το Health Club Asana της Κηφισιάς: Τα μέλη του Asana έχουν ειδικές τιμές στο Fairynails, με 15% έκπτωση, και ταυτόχρονα οι πελάτες του Fairynails έχουν 10% έκπτωση όταν γράφονται στο Asana. Έτσι, μία γυναίκα μπορεί να έχει ολοκληρωμένη περιποίηση με μειωμένες τιμές.

Μέχρι να τελειώσουμε την κουβέντα μας έχω ήδη αποκτήσει ένα υπέροχο γαλλικό manicure και «ζαχαρώνω» ένα από τα ζευγάρι σαγιονάρες Havajanas, τις οποίες προγραμματίζω να αγοράσω την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ τα Fairynails.

Ενδεικτικές τιμές:
* Shape ‘n color manicure:
12 ευρώ
* Shape ‘n color mani&pedi (σχήμα και χρώμα, μανικιούρ – πεντικιούρ), 20 λεπτά: 26 ευρώ
* Fairynails special mani&pedi, 1 ώρα και 15 λεπτά: 36 ευρώ
* Στα παραπάνω προσθέστε 2 ευρώ αν επιθυμείτε γαλλικό μανικιούρ, 3 ευρώ αν επιθυμείτε κάποιο σχέδιο στα νύχια, 8 ευρώ για σχηματισμό φρυδιών.
* Make up βραδινό: 40 ευρώ
* Αποτρίχωση χείλος: 7 ευρώ – Αποτρίχωση μπικίνι: 12 ευρώ
* Full pampering wax (πόδια, χείλος, brazilian bikini): 54 ευρώ.
* Βερνίκια σειράς Fairynails (85 αποχρώσεις): 7 ευρώ

Fairynails: Αθ. Διάκου 40 & Θ. Μιλησίου, Νέα Ερυθραία, τηλ. 210 8000 227
Δείτε εδώ τις διευθύνσεις των υπόλοιπων καταστημάτων της αλυσίδας Fairynails.
Ωράριο: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10.00 – 20.00, Τετάρτη και Σάββατο 10.00 – 18.00, Δευτέρα κλειστά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v