Swan: Τα πάντα για το πρόσωπο και το σώμα

Swan: Τα πάντα για το πρόσωπο και το σώμα
Swan: Τα πάντα για το πρόσωπο και το σώμα
Για τον μήνα Ιούνιο , γνωρίστε στο Swan τις θεραπευτικές ιδιότητες του THAI Massage με έκπτωση 20%!

Πρωτολειτούργησε τον περασμένο Σεπτέμβρη και έχει ήδη αποκτήσει τους πιστούς του. Το Swan δεν είναι απλά ένας χώρος ομορφιάς. Είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο ινστιτούτο, με καλά εξειδικευμένο προσωπικό και μπορεί δικαιωματικά να καυχιέται για τις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του.

Συνάντησα την κ. Ιωάννα Παπαδάτου, υπεύθυνη αισθητικής του Swan για μία ξενάγηση στους χώρους του ινστιτούτου, κατά την διάρκεια της οποίας μου μίλησε για την φιλοσοφία και τις παροχές. «Πάρα πολύ αγάπη και παροχές υψηλής ποιότητας» είναι τα χαρακτηριστικά του Swan, σύμφωνα με την κ. Παπαδάτου, η οποία τονίζει πως «εδώ συνδυάζεται η αισθητική με την δερματολογία, καθώς υπάρχει δερματολόγος στον χώρο, η οποία μπορεί να συμβουλεύσει εντελώς δωρεάν τον ενδιαφερόμενο πριν αποφασίσει να δεχθεί κάποια θεραπεία». Φυσικά, στο τελικό αποτέλεσμα ρόλο παίζουν και τα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι ειδικοί, τα οποία ανήκουν σε δύο σημαντικές διεθνείς εταιρίες αισθητικής με ιατρικό background.

Τα προϊόντα της ελβετικής Karin Herzog έχουν σαν βασικό συστατικό το οξυγόνο, το οποίο αποδίδει, σύμφωνα με την κ. Παπαδάτου, εκπληκτικά αποτέλεσμα στο δέρμα. Τα δε προϊόντα της γερμανικής εταιρίας Klapp προορίζονται για ολοκληρωμένες συνεδρίες περιποίησης, «δηλαδή, ανάλογα με την θεραπεία έχουμε συγκεκριμένα kits, τα οποία έχουν δοσομετρημένο το προϊόν για την κάθε θεραπεία, ενισχυμένα από εμάς για πιο… ζεν αποτέλεσμα». Όλα τα προϊόντα, φυσικά, μπορεί κανείς να τα αγοράσει από το Swan χωρίς απαραίτητα να κάνει κάποια θεραπεία.

Στο Swan, λοιπόν, ο επισκέπτης θα έρθει για να απολαύσει θεραπείες προσώπου, όπως η Classic Retinol A κατά των ρυτίδων ή έναν βαθύ καθαρισμό σε συνδυασμό με θεραπεία ενυδάτωσης, και σώματος, όπως χαλαρωτικά μασάζ αρωματοθεραπείας αλλά και χειρομάλαξη κατά της κυτταρίτιδας. Ακόμα, κανείς έχει την δυνατότητα να απολαύσει αυθεντικό Thai Massage από εξειδικευμένο μασέρ, καθώς και να κάνει αποτρίχωση ή απολέπιση με ειδικό μηχάνημα laser.

Δείτε βίντεο από την θεραπεία σώματος με σοκολάτα:



Και οι υπηρεσίες δεν τελειώνουν εδώ. Το Swan διαθέτει διαιτολογικό τμήμα, το οποίο μπορεί να προσφέρει έγκυρη επιστημονική γνώση, σωματομετρία και συμβουλές αδυνατίσματος, καθώς και τμήμα αισθητικής δερματολογίας, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες χημικών peelings και δερμοαπόξησης, botox, εμφυτευμάτων και μεσοθεραπείας κ.α.

Η κ. Παπαδάτου με ενημερώνει ότι δεν είναι λίγοι και οι άνδρες που επιλέγουν το Swan για την περιποίησή τους, αν και οι περισσότεροι αρχικά επιλέγουν υπηρεσίες μασάζ. Όλοι, όμως -άνδρες και γυναίκες- ενθουσιάζονται με την απόλυτη ιδιωτικότητα που προσφέρει ο χώρος και με το γεγονός ότι είναι πλήρως εξοπλισμένος, ώστε να μην χρειάζεται να φέρουν το παραμικρό από το σπίτι: Στα υπερπολυτελή μπάνια του θα βρει κανείς παντόφλες, πετσέτες, σαμπουάν και αφρόλουτρα, πιστολάκι μαλλιών, ενώ υπάρχει και μία VIP καμπίνα με δικό της μπάνιο, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση του επισκέπτη.

Είναι σαφές ότι το Swan δεν απευθύνεται στον καθένα, αλλά σε άτομα που συνηθίζουν να προσφέρουν στον εαυτό τους τέτοιου είδους πολυτέλειες. Ωστόσο, η κ. Παπαδάτου που μας προσκαλεί να επισκεφθούμε τον χώρο και να ενημερωθούμε για τις υπηρεσίες, είναι αισιόδοξη ότι δύσκολα θα καταφέρουμε να μην βρεθούμε ξανά εκεί. Τονίζει, μάλιστα, το ειδικό πρόγραμμα αδυνατίσματος για εφήβους, το οποίο έχει δημιουργήσει το Swan, με έκπτωση -50%.

Τέλος, η υπεύθυνη του ινστιτούτου μας ενημερώνει ότι από τις 3 έως τις 7 Μαΐου, δηλαδή την Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος, το Swan ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, προκειμένου να έρθει, κατόπιν ραντεβού, για μία εντελώς δωρεάν εξέταση από τους δερματολόγους, στις όποιες ελιές ή σημάδια δέρματος μπορεί κανείς να έχει, και να δεχτεί συμβουλές για το πώς να προστατεύσει το δέρμα του.

Ενδεικτικές τιμές:
* Aromatherapy Massage (60 λεπτά): 100 ευρώ
* Liposculpting body massage, κατά της κυτταρίτιδας (45 λεπτά): 80 ευρώ
* Βαθύς καθαρισμός προσώπου και ενυδάτωση (150 λεπτά): 150 ευρώ
* Ceremony of Gold, θεραπεία προσώπου και σώματος (90 λεπτά): 180 ευρώ.

Swan: Λεωφ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6829466.
Ωράριο: Δευτέρα: 10:00 - 18:00, Τρίτη - Παρασκευή: 10:00 - 21:00 και Σάββατο: 10:00 - 17:00.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v