Epson EB-X72: Με "σύμμαχο" το laptop

Epson EB-X72
Epson EB-X72: Με σύμμαχο το laptop
Πρόκειται για τον πιο απλό Business προβολέα της Epson, ο οποίος εντούτοις έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που τον καθιστούν άκρως επιλέξιμο.

Καταρχήν το μηχάνημα έχει λόγο αντίθεσης 2000:1, 4.000 ώρες ζωή λάμπας και ενσωματωμένα ηχεία, αλλά “μιλάει” με τον φορητό σας υπολογιστή μέσω θύρας USB και όχι μέσω S-video, όπως οι περισσότεροι προβολείς της αγοράς, καθιστώντας το περισσότερο συμβατό με κάθε τύπου μηχάνημα, ακόμα και με UPC.

Η λάμπα είναι τεχνολογίας E-TORL -μία τεχνολογία της κατασκευάστριας η οποία εξασφαλίζει καθαρή ορατότητα ακόμα και σε φωτεινές αίθουσες. Με χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος συγκριτικά με τις κλασσικές λάμπες, η λάμπα E-TORL μπορεί να διαρκέσει μέχρι 4.000 ώρες στη λειτουργία υψηλής φωτεινότητας και μέχρι 5.000 ώρες στη λειτουργία χαμηλής φωτεινότητας. Με χρόνο προθέρμανσης μόνο πέντε δευτερόλεπτα, αυτός ο προβολέας είναι ιδιαίτερα βολικός, καθώς επίσης ο χρόνος που απαιτείται για να κρυώσει είναι ακόμα πιο γρήγορος. Μόλις τελειώσετε, απλώς αποσυνδέσετε το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα και είστε έτοιμοι να φύγετε (Ιnstant Off).

Η συσκευή είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και έχει 2 χρόνια εγγύηση και τελική ενδεικτική τιμή λιανικής τα 445 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v