Λαμπάδες για Ανάσταση με… στιλ

Λαμπάδες για Ανάσταση με… στιλ
Λαμπάδες για Ανάσταση με… στιλ
Κατά την λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτου κάθε παιδί θέλει να καμαρώνει για την πασχαλινή του λαμπάδα. Διακοσμημένη άλλοτε με λουλούδια και άλλοτε με παιχνίδια ή κουκλάκια, η λαμπάδα οφείλει να είναι επιλεγμένη με ιδιαίτερη φροντίδα ανάλογα με την ηλικία και το φύλο του κάθε παιδιού. Και είναι ο πνευματικός γονιός που οφείλει να παίξει αυτόν τον τιμητικό ρόλο –τουλάχιστον στις περιπτώσεις που δεν εκτελεί απλά επιθυμίες. Ξεχωρίσαμε κάποιες από τις ομορφότερες λαμπάδες της ελληνικής ηλεκτρονικής αγοράς.

* Λαμπάδα Πασχαλιά από την Unicef
Κάθε χρόνο ανάμεσα στις επιλογές για πασχαλινές λαμπάδες καλό θα ήταν να φιγουράρει και η πρόταση της Unicef. Όχι απαραίτητα επειδή αυτή είναι η λαμπάδα που ονειρεύεται κάθε παιδί, αλλά επειδή -πέρα από την χαριτωμένη της εμφάνιση- έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω από το να φωτίσει ένα παιδικό πρόσωπο: Πραγματοποιώντας τις αγορές μας από τα καταστήματα Unicef, συμβάλλουμε στην οικονομική ενίσχυση της οργάνωσης και, ως εκ τούτου, των παιδιών που αναλαμβάνει να βοηθήσει. Η κόκκινη λαμπάδα της φωτογραφίας, με το πολύχρωμο στεφανάκι και τις πασχαλίτσες, κοστίζει 23 ευρώ. Μπορείτε να την αγοράσετε on-line από εδώ.

* Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες από το Candleshop
Mία πολύ ιδιαίτερη συλλογή χειροποίητων πασχαλινών λαμπάδων έχει να παρουσιάσει και φέτος το online κατάστημα Candleshop.gr, οι οποίες είναι περίτεχνα δουλεμένες στο χέρι και διακοσμημένες με φυσικά υλικά. Η λαμπάδα της φωτογραφίας, για παράδειγμα, είναι διακοσμημένη με φούξια λουλούδια delfinium και εκρού γυψοφύλλη, ενώ αναδύει ευχάριστο άρωμα βανίλιας. Η τιμή της είναι 15,40 ευρώ, και διατίθεται μαζί με το ταιριαστό κουτί της. Μπορείτε να την αγοράσετε on-line από εδώ.

* Πασχαλινές λαμπάδες από το Keri.gr
Οι φετινές πασχαλινές προτάσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος Keri.gr έχουν κάτι από… παραμύθι. Λουλούδια, χάντρες, αρκουδάκια, πεταλούδες και ξωτικά συμπληρώνουν μία χαριτωμένη συλλογή, από την οποία δεν θα ξέρετε τελικά τι να διαλέξετε. Εμείς ξεχωρίσαμε τις λαμπάδες με τα ξωτικά πορσελάνης, τα συμπαθητικά αυτά κουκλάκια που θα στολίσουν το δωμάτιο του μικρού/της μικρής μετά το Πάσχα. Η τιμή της λαμπάδας είναι 6,30 ευρώ και μπορείτε να την αγοράσετε on-line από εδώ.

* Λαμπάδες με νεράιδες από το Fairyshop.gr
Το μοναδικό online νεραϊδοκατάστημα δεν θα μπορούσε να μην έχει τις δικές του προτάσεις και στις πασχαλινές λαμπάδες. Αν το μικρό σας βαφτιστήρι έχει… αδυναμία στις νεράιδες και τα μαγικά παραμύθια, μόλις βρήκατε την ιδανική λαμπάδα. Για την ακρίβεια, μόλις βρήκατε μία πλούσια συλλογή από ιδανικές λαμπάδες. Από αυτές ξεχωρίσαμε την «Λίνα», την λαμπάδα με την όμορφη νεράιδα με τα απαστράπτοντα φτερά σε παλ μοβ αποχρώσεις, την οποία το παιδί μπορεί να κρεμάσει σαν διακοσμητικό στο δωμάτιό του. Η τιμή της είναι 22 ευρώ και μπορείτε να την αγοράσετε on-line από εδώ.

* Λαμπάδες από το κατάστημα «Μπομπονιέρες»
Η πασχαλινή λαμπάδα «αρωματική μπλε με τεχνική κρακελέ», με ύψος 40cm., απευθύνεται εξίσου σε αγοράκια και κοριτσάκια. Η διακόσμηση της αποτελείται από μία σύνθεση με ένα στυλό, τούλινες ρακέτες, πούπουλα, πασχαλίτσες, κορδέλες και χάντρες. Το στυλό είναι από την σειρά Winni, είναι φωτιζόμενο, έχει σφραγιδάκι και υγρό για σαπουνόφουσκες –θα χρησιμεύσει, λοιπόν, στο παιδί και μετά το πέρας του Πάσχα. Η τιμή της είναι 12 ευρώ, ενώ η κάθε λαμπάδα συνοδεύεται με το ανάλογο κουτί. Μπορείτε να την αγοράσετε on-line από εδώ.

* Χειροποίητες λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους από το YFES.com
Ιδιαίτερες οι προτάσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος YFES, το οποίο φροντίζει κάθε χρόνο να δημιουργεί περίτεχνα στολίδια για τις πασχαλινές λαμπάδες του. Ξεχωρίσαμε την όμορφη παιδική λαμπάδα με το ξύλινο καραβάκι, την κορδέλα και το μεταλλικό ψαράκι, σε λαχανί χρώμα (διατίθεται και σε πορτοκαλί). Διατίθεται σε σετ με το εξίσου όμορφα διακοσμημένο κουτί της και η τιμή της είναι 19 ευρώ. Μπορείτε να την αγοράσετε on-line από εδώ.

* Λαμπάδες ζωγραφισμένες στο χέρι από το Art on Candles.com
Αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πως όλες οι πασχαλινές του λαμπάδες –και δεν είναι λίγες- είναι περίτεχνα και λεπτομερώς ζωγραφισμένες στο χέρι. Έτσι, θα βρείτε αμέτρητες λαμπάδες με ζωγραφιστά ανθάκια σε υπέροχα χρώματα, καθώς και πολλές με άλλα, ανοιξιάτικα θέματα. Εμείς επιλέξαμε μία πασχαλινή λαμπάδα με… οικολογική συνείδηση -βλέπετε το σύνθημα «stop climate change»;- σε έντονα χρώματα, την οποία μπορείτε να προσφέρετε είτε σε αγόρι είτε σε κορίτσι. Η τιμή της είναι 15,50 ευρώ και μπορείτε να την αγοράσετε online από εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v