Creative Headset Fatality: Ποιότητα και οικονομία

Creative Headset Fatality: Ποιότητα και οικονομία
Τα Fatality Gamer Ηeadset της Creative λανσάρονται ως αποκλειστικά ακουστικά για gaming, άλλα η ποιότητά τους και οι τεχνικές επιλογές της κατασκευάστριας επιτρέπουν πρακτικά κάθε χρήση. Το εργονομικό σχέδιο, με το ελαφρύ, εύκαμπτο headband και τα μαλακά earpads από βελούδο, εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή. Σε επίπεδο απόδοσης το ότι είναι ακουστικά φτιαγμένα για τα σύγχρονα παιχνίδια επηρεάζει μάλλον θετικά την απόδοσή τους, καθώς ο ήχος εμπλουτίζεται και αναλύεται καλύτερα με βάση τα μπάσα.

Το μικρόφωνο με τεχνολογία "ακύρωσης θορύβου" (noise canceling) σας επιτρέπει να συνεννοείστε για παιχνίδι ή όχι σε εξαιρετικά θορυβώδη περιβάλλοντα. Κάτι εξαιρετικά καλό από πλευράς εργονομίας είναι το γεγονός ότι η λειτουργία του μικροφώνου είναι απολύτως διαχωρισμένη από αυτή των ακουστικών.

Τελευταία υπάρχει η συνήθεια στους κατασκευαστές ανάλογων προϊόντων να εξαρτούν την ένταση των ακουστικών από αυτήν του μικροφώνου και το αντίστροφο. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει επιλέξει να μην το κάνει αυτό κι έτσι υπάρχει ξεχωριστός έλεγχος έντασης του μικροφώνου και κουμπί on/off. Ένα μειονέκτημα των ακουστικών είναι το γεγονός ότι δεν συνδέονται με USB αλλά μέσω Mini-jack (3,5mm). Η ευαισθησία βρίσκεται στα 110.0 dB.

Εξάλλου η εγγύηση της αντιπροσωπείας είναι δύο χρόνια και η ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο τα 39 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v