Sony HDR-XR520VE: Μια Χρονομηχανή στα χέρια σας

Sony HDR-XR520VE: Μια Χρονομηχανή στα χέρια σας
Sony HDR-XR520VE: Μια Χρονομηχανή στα χέρια σας
Θέλετε να ξαναζείτε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, εκδρομές σε μέρη που δεν ξέρετε αν θα έχετε την ευκαιρία να ξαναπάτε και κάθε άλλο γεγονός σα να βρισκόσασταν εκεί; Η HDR-XR520VE είναι από τα λίγα μηχανήματα που θα μπορέσουν να σας το προσφέρουν τόσο ρεαλιστικά, χωρίς να σας καταστρέφουν την απόλαυση της στιγμής. Η HDR-XR520VE είναι μία βιντεοκάμερα αλλιώτικη από τις άλλες. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι περισσότερο η ευκολία χρήσης συνδυασμένη με τεράστιες δυνατότητες όσο και η δυνατότητά της να αποφασίζει μόνη της τι να κάνει, εφόσον βεβαίως εσείς αποφασίσετε ότι θέλετε το μηχάνημα να έχει αυτή τη δυνατότητα.

Η νέα Handycam της Sony αποθηκεύει έως 101 ώρες βίντεο Full HD στο σκληρό δίσκο των 240GB που ενσωματώνει ενώ υποστηρίζει λειτουργία HYBRID που παρατείνει ακόμη περισσότερο τον χρόνο λήψης χρησιμοποιώντας προαιρετικό Memory Stick. Ο νέος αισθητήρας Exmor R CMOS -με διπλάσια ευαισθησία σε σχέση με τους απλούς CMOS- είναι σε θέση να καταγράφει εικόνες με λιγότερο θόρυβο και είναι ιδανικός για περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού, όπως πάρτι σε εσωτερικό χώρο ή νυχτερινές λήψεις. Επιπρόσθετα στο μοντέλο ενσωματώνεται ο νέος φακός G, αλλά και το σύστημα σταθεροποίησης Optical SteadyShot, με νέα λειτουργία ενεργοποίησης που εξαλείφει τους κραδασμούς έως και δέκα φορές σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα Handycam.

Μία ακόμα πρωτοτυπία είναι το ενσωματωμένο GPS υποσύστημα το οποίο διευκολύνει το γεωγραφικό εντοπισμό βίντεο κλιπ και φωτογραφιών, σε συνδυασμό με προβολή χάρτη σε υπολογιστή, ενώ πολλές είναι οι δυνατότητες επεξεργασίας των πλάνων σας στην ίδια την κάμερα χωρίς τη παρεμβολή υπολογιστή, εφόσον αυτό είναι επιθυμητό.

Εξάλλου, η λειτουργία ανίχνευσης προσώπου αποδίδει αυτομάτως καθαρά, φυσικότερα πρόσωπα. Η λειτουργία Smile Shutter καταγράφει αυτομάτως χαμόγελα, ακόμη και κατά την εγγραφή βίντεο, το οποίο μας υπενθυμίζει να μιλήσουμε και σχετικά με τις φωτογραφικές δυνατότητες. Η κάμερα έχει την δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 12 Megapixel σε εσωτερικό HDD ή αποσπώμενο Memory Stick, καθώς και την λειτουργία Advanced Dual Rec –ταυτόχρονη εγγραφή βίντεο και φωτογραφιών 8,3 megapixel.

Η υψηλής ποιότητας ευρεία οθόνη 3,2" Χtra Fine LCD με ανάλυση 921.000 pixels σας δίνει την δυνατότητα ρεαλιστικού preview του υλικού σας και τη δυνατότητα περαιτέρω αξιόπιστης επεξεργασίας, ενώ το μικρόφωνο surround 5,1 με zoom mic σας δίνει την δυνατότητα αυτόματου καθαρισμού του ήχου όπου “βλέπει” η κάμερα.

Το βάρος της συσκευής είναι 500 gr και οι διαστάσεις της 13.4 Χ 7.16 Χ 7.5 cm. Η συσκευή είναι διαθέσιμη στη ελληνική αγορά προς 1.399 ευρώ -ενδεικτική τελική λιανική τιμή συμπεριλαμβανομένου φόρου- και συνοδεύεται από ένα έτος εγγύηση αντιπροσωπείας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v