Sony Ericsson HBH-IS800: Κρυστάλλινος ήχος για κάθε στιγμή του 2010

Sony Ericsson HBH-IS800: Κρυστάλλινος ήχος για κάθε στιγμή του 2010
Sony Ericsson HBH-IS800: Κρυστάλλινος ήχος για κάθε στιγμή του 2010
Εδώ και πολύ καιρό η Sony Ericsson προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι ο βασικός λόγος για να μεταφέρει κανείς πάνω του μία φορητή συσκευή δεν είναι η επικοινωνία αλλά η μουσική. Σε αυτό το πλαίσιο αξιών μοιάζει να κινείται η τελευταία λέξη στα handsfree της εταιρείας, καθώς τα νέα ακουστικά -ναι, δεν είναι ένα αλλά δύο- δίνουν έμφαση στις δυνατότητες να ακούτε τέλεια μουσική, χωρίς βεβαίως αυτό να σας στερεί οποιαδήποτε δυνατότητα επικοινωνίας -το αντίθετο μάλιστα.

Η εμφάνιση των ακουστικών μπορεί στην αρχή να σας μπερδέψει. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες πρόκειται για ακουστικά συνδεδεμένα μεταξύ τους με ένα καλώδια αλλά και με ένα τρίτο αντικείμενο. Το αντικείμενο αυτό είναι ο πομποδέκτης του ασύρματου δικτύου και περιλαμβάνει ένα πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης και μικρόφωνο για τη λειτουργία των ακουστικών ως handsfree. Με αυτόν τον τρόπο οι επιστήμονες που ανέπτυξαν το βέλτιστο σχεδιασμό των ακουστικών δεν θα έπρεπε να λάβουν υπόψη τους τεχνικές προδιαγραφές ώστε να συμπεριληφθεί σε αυτά οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δυνατότητα τέλειας ακρόασης.

Τα ακουστικά IS800 προσφέρουν ασύρματο streaming μουσικής με A2DP -ειδικό πρότυπο για bluetooth συσκευές που επιτρέπει την μετάδοση στερεοφωνικού ήχου, και “Προσαρμοστική Αναπήδηση Συχνότητας” (AFH): Το AFH ελαττώνει την επίδραση των παρεμβολών μεταξύ των διάφορων ασύρματων τεχνολογιών, προσφέροντας μια εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Η αυτονομία των ακουστικών φθάνει τις τέσσερις ώρες σε χρόνο ομιλίας και τις 270 ώρες σε χρόνο αναμονής και το βάρος τους συνολικά -μαζί με το καλώδιο και τον πομποδέκτη- είναι 12 gr. Τα ακουστικά ενσωματώνουν σύστημα Multipoint, το οποίο σημαίνει ότι μπορούν να είναι συνδεδεμένα με πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής του προϊόντος με φόρο είναι 109 ευρώ ενώ συνοδεύονται με έναν χρόνο εγγύηση αντιπροσωπείας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v