Olympus μ-6010: Για επίδοξους φωτορεπόρτερ

Olympus μ-6010
Olympus μ-6010: Για επίδοξους φωτορεπόρτερ
Αυτή η φωτογραφική μηχανή μοιάζει φτιαγμένη για όσους από εσάς ξυπνήσατε ένα πρωί και αποφασίσατε ότι κατά βάθος θέλετε να γίνετε φωτορεπόρτερ. Η αντιπροσωπεία χαρακτηρίζει το μοντέλο “σκληροτράχηλο” και έχει τους λόγους της. Χωρίς να υστερεί σε ποιότητα, η μ-6010 είναι ανθεκτική σε πτώσεις και χτυπήματα -από ύψος μέχρι 1.5m με βάση ειδική διεθνή προδιαγραφή-, ενώ είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στο κρύο αφού αποδίδει χωρίς αποκλίσεις στους -10 C.

Σε επίπεδο φωτογραφικών επιδόσεων η μηχανή ενσωματώνει ευρυγώνιο φακό με 3.6x οπτικό zoom (28-102mm) για τέλειες ομαδικές φωτογραφίες ή κοντινές λήψεις απομακρυσμένων θεμάτων, Διπλή Σταθεροποίηση Εικόνας για πιο σταθερές λήψεις, και οθόνη 2.7" HyperCrystal III LCD που θα σας διασφαλίσει μία αξιόπιστη προεπισκόπηση του φωτογραφικού θέματος ή την επισκόπηση των φωτογραφιών που τραβήξατε. Η τριπλή επίστρωση της οθόνης την προστατεύει από αντανακλάσεις, γρατσουνιές και υγρασία εξασφαλίζοντας άνετη φωτογράφηση σε υψόμετρο αλλά και υποβρυχίως, καθώς η κάμερα μπορεί να βυθιστεί στο νερό μέχρι τα 3m, αφού είναι πλήρως αδιάβροχη -αλλά δεν αντέχει σε σημαντικότερες των 3m πιέσεις.

Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης προσώπων ανιχνεύει έως 16 πρόσωπα για ξεχωριστή ποιότητα στα πρόσωπα σε ομαδικά πορτραίτα. Και για άψογη εμφάνιση κάτω από δυσμενείς συνθήκες, η λειτουργία "beauty" ενεργοποιείται για να εξομαλύνει ατέλειες και να αναδείξει τα πρόσωπα πιο νεανικά.

Η φωτογραφική μηχανή μπορεί να πάρει κάρτα xD-Picture αλλά και microSD, πράγμα που σημαίνει ότι η συνολική της χωρητικότητα εκτείνεται μέχρι τα 32 GB, αλλά στην αρχική της συσκευασία συνοδεύεται από κάρτα μνήμης των 8 GB (microSD xD). Το βάρος της είναι ιδιαίτερα μικρό και βρίσκεται στα 149 gr.

Η μ-6010 κυκλοφορεί ήδη στα καταστήματα της ελληνικής αγοράς έναντι της ενδεικτικής τιμής λιανικής με ΦΠΑ των 300 ευρώ και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v