Samsung WB550: Για απαιτητικούς λάτρεις της φωτογραφίας

Samsung WB550
Samsung WB550: Για απαιτητικούς λάτρεις της φωτογραφίας
Πρόκειται για μία από τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές που θα βρείτε στη χριστουγεννιάτικη αγορά. Με υπερευρυγώνιο φακό 24mm και οπτικό ζουμ 10x, ανάλυση 12,2 Megapixels, δυνατότητα επιλογής φωτογραφικού στυλ για εφέ, οθόνη LCD 3 ιντσών και εγγραφή HD video, η WB550 είναι ένα gadget που θα σας λύσει τα χέρια.

Η κατασκευάστρια έχει αντιληφθεί καλά πως ο χρήστης της WB550 δεν είναι επαγγελματίας αλλά λάτρης της φωτογραφίας. Έτσι, αν δεν έχετε απόλυτα σταθερά χέρια αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τη λήψη εξαιρετικής ευκρίνειας και ποιότητας φωτογραφιών. Το διπλό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας της κάμερας συνδυάζει οπτική και ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας σε οποιεσδήποτε συνθήκες και το ειδικό λογισμικό θα αναδείξει τα φωτογραφικά θέματα που θα επιλέξετε είτε βρίσκεστε σε χώρους με χαμηλό φωτισμό, είτε κάνετε ζουμ, είτε απλά όταν τα χέρια σας δεν είναι σταθερά.

Η συσκευή θα σας προσφέρει ποιότητα εικόνας HD 1280 στα 30fps και τριπλάσιο χρόνο εγγραφής από τα βίντεο τύπου MJPEG, καθώς οι ταινίες αποθηκεύονται σε μορφή H.264 σε περίπτωση που θέλετε να τραβήξετε ένα μικρό βίντεο κλιπ. Τέλος, η φωτογραφική μηχανή σαφέστατα τραβά όμορφες μακρινές φωτογραφίες, αλλά δεν θα σας εγκαταλείψει και στις κοντινές προσεγγίσεις. Συγκεκριμένα μπορείτε να τραβήξετε αντικείμενα ακόμη και από 5 cm απόσταση, με απόλυτα καθαρή εικόνα. Μειονέκτημα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τη μικρή εσωτερική μνήμη των 21 MB, αλλά δεδομένου ότι η φωτογραφική μηχανή έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης MMC SD Card SD High Capacity, η συνολική χωρητικότητά της μπορεί να φτάσει τα 32 GB.

Το βάρος της συσκευής είναι 220 gr. Η Samsung WB550 είναι πλέον διαθέσιμη στα καταστήματα της ελληνικής αγοράς με 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή και σε ενδεικτική τιμή λιανικής -με φόρο- λίγο χαμηλότερη από τα 300 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v