Δώρα για το σπίτι

Δώρα για το σπίτι
Οι περισσότεροι από εμάς που θα επισκεφθούμε φίλους και συγγενείς τις προσεχείς εορταστικές ημέρες θα φροντίσουμε, πέρα από δώρα για τους οικοδεσπότες, να πάρουμε και ένα δώρο «για το σπίτι». Αν δεν θέλετε το δώρο σας αυτό να είναι κάτι πολύ τυπικό και συνηθισμένο, όπως ένα καλάθι με κρασιά ή ένα κουτί γλυκά, οι δέκα παρακάτω προτάσεις θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε με γνώμονα την πρωτοτυπία. Με τιμές που κυμαίνονται από 13 έως 390 ευρώ, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το δώρο που το ταιριάζει καλύτερα στο κάθε σπίτι, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις θα μπορέσετε να το αγοράσετε απευθείας από τον υπολογιστή σας. (Δείτε τις φωτογραφίες των υπόλοιπων δώρων στο Photo Gallery).

Fleria
Χριστουγεννιάτικο στεφάνι με αποξηραμένα διακοσμητικά. Ό,τι πιο όμορφο μπορεί να τοποθετήσει κανείς είτε στην εξωτερική πόρτα του σπιτιού ή πάνω από το τζάκι. Στα καταστήματα Fleria θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και μεγέθη στεφανιών, ανάλογα με το στιλ του κάθε σπιτιού.
Πού; Δείτε όλες τις διευθύνσεις των καταστημάτων Fleria εδώ.
Πόσο; 75 ευρώ.

Andreadis Homestores
Χριστουγεννιάτικη μπισκοτιέρα σε σχήμα χιονάνθρωπου. Το ιδανικό δώρο για την γιορτινή κουζίνα, στο οποίο μπορεί κανείς να τοποθετήσει μπισκότα, κουραμπιέδες ή διάφορα άλλα χριστουγεννιάτικα γλυκά.
Πού; Δείτε όλες τις διευθύνσεις καταστημάτων Andreadis Homestores εδώ.
Πόσο; 17,50 ευρώ.

Net-electric.gr
Ψυγείο συντήρησης κρασιών της εταιρίας Candy -κωδικός CCV 150- με χωρητικότητα σαράντα μπουκάλια. Οι λάτρεις του κρασιού θα ενθουσιαστούν, καθώς πέρα από την λειτουργική του αξία θα εκτιμήσουν και την διακοσμητική του, ως ένα δεύτερο μικρό ψυγείο στην κουζίνα ή στην τραπεζαρία τους.
Πού; On-line από το Net-electric.gr
Πόσο; 187 ευρώ (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς)

Bo Concept
Κεραμικό βάζο με ασημί περίβλημα. Θα κλέψει την παράσταση είτε στο γιορτινό τραπέζι, γεμάτο φρέσκα λουλούδια, ή σε περίοπτη θέση στο καθιστικό. Στα καταστήματα Bo Concept, μάλιστα, θα βρείτε και διάφορα άλλα μικρο-αντικείμενα που μπορούν να ταιριάξουν με το συγκεκριμένο βάζο.
Πού; Δείτε όλες τις διευθύνσεις καταστημάτων Bo Concept εδώ.
Πόσο; 75 ευρώ

Swarovski
Χειμωνιάτικος σκίουρος. Ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό από κρύσταλλο Swarovski και χρυσή απόχρωση για να στολίσει το δέντρο ή το χριστουγεννιάτικο στεφάνι του σπιτιού.
Πού; Δείτε όλες τις διευθύνσεις των καταστημάτων Swarovski εδώ.
Πόσο; 70 ευρώ.

Divani & Divani by Natuzzi
Μαύρο, δερμάτινο κουτί με σετ τράπουλες και μάρκες (διαστάσεις 18εκ. x 34 εκ., ύψος 6εκ.). Το ιδανικό δώρο για το φιλικό σπίτι στο οποίο θα οργανωθεί φέτος η βραδιά «21» ή «31». Χάρη στην πολυτελή του συσκευασία, μάλιστα, μπορεί κανείς να το τοποθετήσει και ως διακοσμητικό σε κάποιο εμφανές σημείο του σπιτιού.
Πού; Δείτε όλες τις διευθύνσεις καταστημάτων Divani & Divani εδώ.
Πόσο; 390 ευρώ.

Zara Home
Γιορτινό άρωμα για το σπίτι από μαύρη βανίλια. Με δύο μόνο ψεκασμούς μπορεί να γεμίσει τον χώρο με το υπέροχο, διακριτικό άρωμα της βανίλιας. Ιδανικό για μετά το μαγείρεμα ή για χώρο με πολύ καπνό. Στα καταστήματα Zara Home (ή και στο on-line shop) θα βρείτε ποικιλία αρωμάτων για το σπίτι, αν δεν προτιμάτε την βανίλια.
Πού; Δείτε όλες τις διευθύνσεις των καταστημάτων Zara Home εδώ.
Πόσο; 16,95 ευρώ.

Βανίλια – Κανέλα
Εφημεριδοθήκη κοτλέ με χερούλι, στην οποία μπορείτε να βάλετε ό,τι είδους ποτό ή τρόφιμο θέλετε από το κατάστημα Βανίλια – Κανέλα. Στο κατάστημα θα βρείτε τεράστια ποικιλία από ζυμαρικά, ρύζια, σάλτσες, μπαχαρικά, είδη τσαγιού, αλλά και μία άκρως ενημερωμένη κάβα με σπάνια κρασιά. Διαβάστε περισσότερα για το Βανίλια-Κανέλα εδώ.
Πού; Λουίζης Ριανκούρ 73 (πλησίον ΜΕΤΡΟ, στάση Πανόρμου), τηλ. 210 6925940, 210 6925978.
Πόσο; Από 75 ευρώ.

Πωλητήριο Μουσείου Μπενάκη
Τι καλύτερο δώρο για ένα φιλικό σπίτι από αυτό το διακοσμητικό γούρι που θα βρείτε στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη; Είναι δημιουργία της Μαρίας Μησιάκου εμπνευσμένη από ηπειρώτικο ασημένιο σκουλαρίκι του 19ου αιώνα. Θα στολίσει με τον καλύτερο τρόπο το χερούλι της κεντρικής πόρτας του σπιτιού, προκειμένου να δέχεστε μόνο «θετικούς» επισκέπτες τη νέα χρονιά.
Πού; Από το on-line Πωλητήριο του μουσείου, εδώ.
Πόσο; 40 ευρώ.

Sato Εντός
Βάση για τρία μικρά κεριά σε γιορτινά χρώματα. Η φετινή εορταστική συλλογή από είδη δώρων των καταστημάτων Εντός είναι, πέρα από εντυπωσιακά λαμπερή, και πολύ οικονομική. Η συγκεκριμένη βάση για τρία κεριά είναι μία μόνο από τις πολλές που διαθέτουν φέτος το καταστήματα.
Πού; Δείτε όλες τις διευθύνσεις των καταστημάτων Εντός εδώ.
Πόσο; 12,99 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v