Δώρα για γυναίκες

Δώρα για γυναίκες
Νομίζετε πως μόνο τα παιδιά περιμένουν δώρα τα Χριστούγεννα; Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες λατρεύουν τα δώρα. Ιδιαίτερα όταν αυτά προέρχονται από τον αγαπημένο τους που έχει καταφέρει να βρει το ιδανικό δώρο για εκείνες –αν, κύριοι, δυσκολεύεστε διαβάστε εδώ «Πώς να της ψωνίσετε». Φροντίστε, λοιπόν, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο να προσθέσετε ένα ακόμα δώρο για την καλή σας. Μην την κάνετε να πιστεύει πως… δεν υπάρχει «Αι Βασίλης». Πάρτε ιδέες από τα παρακάτω δέκα δώρα που θα λάτρευαν οι περισσότερες γυναίκες.

All Saints
Ivana Gloves από το γνωστό βρετανικό κατάστημα. Τα γάντια είναι από 100% δέρμα, με καπιτονέ σχέδιο στο πάνω μέρος τους και μεταξωτή επένδυση. Το ιδανικό χειμερινό αξεσουάρ για την γυναίκα που προσέχει το στιλ της σε κάθε της εμφάνιση. Χάρη στο πολυτελές τους ύφος μπορεί μια γυναίκα να το φορέσει και με ένα βραδινό σύνολο.
Πού; Μόνο στο on-line κατάστημα της εταιρίας, εδώ.
Πόσο; 40 ευρώ (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς).

Monsoon
Ποσέτ Ζιζέλ. Το τέλειο τσαντάκι για τις βραδινές εξόδους κατά την διάρκεια των γιορτών. Με λαμπερό ροζ χρώμα χάρη στο μεταξωτό του ύφασμα και χρυσαφί μεταλλικές λεπτομέρειες, μπορείτε να το κρατήσετε στον ώμο ή στο χέρι. Είναι απαραίτητο, όμως, να ταιριάξει χρωματικά με ροζ ή χρυσά πέδιλα.
Πού; Στo κατάστημα Monsoon, στο The Mall, ή on-line από εδώ.
Πόσο; 50 ευρώ.

Burberry
Καπέλο Straw Trilby, με κεντημένη κορδέλα γύρω από την κορυφή του, η οποία κοσμείται από το μικρό, μεταλλικό έμβλημα του οίκου. Σε τριχρωμία του καφέ και από κοτλέ ύφασμα, πρόκειται για το ιδανικό χειμερινό αξεσουάρ στις casual εμφανίσεις μιας γυναίκας.
Πού; Στην μπουτίκ του οίκου Burberry (Βουκουρεστίου 33, Κολωνάκι), ή από το on-line κατάστημα, εδώ.
Πόσο; 225 ευρώ.

Roberto Cavalli
Με τι θα ταιριάξει το φόρεμα που θα φορέσει στο ρεβεγιόν, αν όχι με ένα υπέροχο ζευγάρι λουστρινένια πέδιλα του οίκου Cavalli. Ο ιταλός σχεδιαστής λάνσαρε πριν λίγο καιρό το πρώτο του on-line κατάστημα, το οποίο -μαντέψτε;- εκτελεί αποστολές και στην Ελλάδα! Και οι πιστωτικές κάρτες παίρνουν για άλλη μία φορά φωτιά…
Πού; Στο on-line κατάστημα του οίκου, εδώ.
Πόσο; 535 ευρώ.

Days4u
Τι παραπάνω μπορεί να ζητήσει μία γυναίκα κατά την διάρκεια των γιορτών από ένα total face treatment που θα της χαρίσει την απαιτούμενη λάμψη και αναζωογόνηση, προκειμένου να εμφανιστεί απαστράπτουσα στα ρεβεγιόν. Το Days4u συνεργάζεται με ένα από τα πιο εξειδικευμένα spa της Αθήνας, όπου θα πραγματοποιηθεί αυτή η εμπειρία, και σας την παρέχει σε μορφή κάρτας-δώρου.
Πού; Μόνο στο site του Days4u, εδώ.
Πόσο; 80 ευρώ, για μιάμιση ώρα θεραπείας.

Swarovski
Δεν είναι μόνο τα διαμάντια παντοτινά, είναι και τα κρύσταλλα Swarovski. Αν, λοιπόν, ένα διαμαντένιο κολιέ σας πέφτει λίγο... τσιμπημένο, στα καταστήματα Swarovski θα βρείτε αυτό το υπέροχο κολιέ που θα ταιριάξει τέλεια με το φόρεμα που θα φορέσει στο ρεβεγιόν.
Πού; Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων Swarovksi εδώ.
Πόσο; 420 ευρώ.

Σετ Dior J’Adore
Ελαφρύ και αέρινο, σαν μία φρέσκια ανθοδέσμη από ορχιδέες, το άρωμα J’Adore του Dior δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την ακραία θηλυκότητα. Προσφέρεται σε συσκευασία σετ, μαζί με γαλάκτωμα σώματος και κρεμώδες αφρόλουτρο σε ένα εντυπωσιακό σατέν νεσεσέρ για τα γυναικεία καλλυντικά.
Πού; Στα περισσότερα καταστήματα ομορφιάς ή on-line από εδώ.
Πόσο; 79 ευρώ.

Folli Follie
Urban Spin Deluxe. Ένα μοναδικό, εντυπωσιακό ρολόι που προσθέτει την απαραίτητη νότα πολυτέλειας στο γυναικείο στιλ, χάρη στον «γαλαξία» από λαμπερές κρυστάλλινες πέτρες που κοσμούν το καντράν. Είναι διαθέσιμο σε ατσάλι, επιχρυσωμένο ή ροζ, συνδυασμένο με μπρασελέ ή λουράκι από δέρμα λουστρίνι, σε μαύρο, κόκκινο ή λευκό.
Πού; Στα καταστήματα Folli Follie, δείτε τις ακριβείς διευθύνσεις εδώ, ή από το on-line κατάστημα της εταιρίας, εδώ
Πόσο; Από 190 ευρώ.

MAC
Μαγεία, κέφι και σκανδαλιάρικη διάθεση είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το γιορτινό μακιγιάζ της εταιρίας MAC. Δωρίστε της ένα σετ με κάποια από τα προϊόντα MAC Holiday ’09, όπως σκιές, μολύβι ματιών, μάσκαρα, lip gloss και ρουζ και θα την κάνετε ευτυχισμένη.
Πού; Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων MAC εδώ.
Πόσο; Για το σετ με τα παραπάνω προϊόντα θα πληρώσετε περί τα 60 ευρώ.

Ted Baker
Δωρίστε της το απόλυτο ενδυματολογικό κομμάτι της σεζόν, το biker jacket, και μάλιστα σε σχέδιο του Βρετανού Ted Baker, και κάντε την λίγο πιο ευτυχισμένη. Ταιριάζει τέλεια τόσο με casual όσο και με πιο βραδινό look, είναι δερμάτινο και κουμπώνει με φερμουάρ.
Πού; Στην μπουτίκ Ted Baker, στο Golden Hall, ή στο on-line κατάστημα του οίκου, εδώ.
Πόσο; 334 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v