Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν - Αγ. Αθανάσιος Πέλλας

Καϊμακτσαλάν στον Αγ. Αθανάσιο Πέλλας
Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν - Αγ. Αθανάσιος Πέλλας
Σε υψόμετρο 2.524 μέτρα και εγκαταστάσεις που ξεκινούν από τα 2.018 μέτρα, το Καϊμακτσαλάν, στην κορυφή του όρους Βόρας, κατέχει με διαφορά τον τίτλο του υψηλότερου ελληνικού χιονοδρομικού κέντρου. Μαγευτική θέα, μοναδική ατμόσφαιρα και σύγχρονες εγκαταστάσεις συνθέτουν το προφίλ ενός από τα αγαπημένα κέντρα χειμερινών sports για τους κατοίκους της Βορείου Ελλάδας.

Με δέκα πίστες εύκολης έως μέτριας δυσκολίας, τρεις συρόμενους και έναν εναέριο αναβατήρα και σύστημα τεχνητής χιόνωσης, το Καϊμακτσαλάν είναι εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των αρχαρίων σκιέρ αλλά και όσων θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους. Τα μαθήματα δύο ατόμων για μία ώρα θα σας κοστίσουν περί τα 50 ευρώ.

Το κέντρο διαθέτει, επίσης, κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού, δύο σχολές ski και snowboard, ενοικιάσεις snowmobile, ενοικιαζόμενα δωμάτια πολυτελείας, εστιατόριο, καφέ, bar, snowbar σε υψόμετρο 2.069 μέτρων καθώς και πολλές δυνατότητες υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Η ημερήσια κάρτα του χιονοδρομικού μέχρι τις 15 Ιανουαρίου κοστίζει 17 ευρώ τόσο για τα σαββατοκύριακα όσο και για τις καθημερινές.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23810 32000

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τον Άγιο Αθανάσιο εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v