Sony Ericsson W302: Σερφάροντας... πολύχρωμα και οικονομικά

Sony Ericsson W302: Σερφάροντας... πολύχρωμα και οικονομικά
Με εξαιρετικό ήχο όπως όλες οι συσκευές της σειράς W και ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή ανάλυσης 2 Μegapixels, το W302 δεν έχει να ζηλέψει πολλά από ανώτερου κόστους συσκευές ως προς βασικές λειτουργίες. Τέτοιες θεωρούμε τη σύνδεση με μικροσυσκευές, την ασύρματη σύνδεση με το handsfree σας, τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω καλωδίου USB με τον υπολογιστή για την μεταφορά αρχείων ήχου και εικόνας και απευθείας εκτύπωση των φωτογραφιών σας μέσω της τεχνολογίας Pictbridge.

Μειονέκτημα της η μάλλον μικρή διάρκεια αυτονομίας της μπαταρίας. Κάτι που δεν συμβαίνει συνήθως σε τόσο οικονομικές συσκευές είναι ότι το W302 συνδέεται στο internet –αλλά όχι 3G. Δαθέτει δυνατότητα επέκτασης της μνήμης του μέχρι τα 8 GB (με την υποστήριξη Memory Stick Micro), πέρα από την ενσωματωμένη μνήμη 20MB, η οποία είναι ανεπαρκής.

Στα πλεονεκτήματα της επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι η συσκευή –η οποία ζυγίζει μόλις 78 γραμ.– έχει και ραδιοφωνικό δέκτη, και οθόνη με δυνατότητα απεικόνισης 256.000 χρωμάτων.
 
Η συσκευή καλύπτεται απο 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας, κυκλοφορεί στα καταστήματα και έχει ενδεικτική λιανική τιμή με φόρο τα 79 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v