Sony Vaio VGN-Z51WG/B: Χρηστικότητα και άνεση

Sony Vaio VGN-Z51WG/B: Χρηστικότητα και άνεση
Αδιαμφισβήτητος ηγέτης μέχρι πέρυσι σε αυτή τη κατηγορία μηχανημάτων ήταν η Sony. Φέτος -αν και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος- μπορεί να μη διατηρεί τη πρωτοκαθεδρία αλλά εκπροσωπείται επάξια από αυτό το μοντέλο. Το VGN-Z51WG/B έχει σώμα από ίνες άνθρακα και ζυγίζει μόλις 1,55 κιλά, βάρος μεγάλο για τη κατηγορία αλλά καθόλου μεγάλο για τα χαρακτηριστικά που ενσωματώνει. Η X-black οθόνη του μηχανήματος εκτός από την απαράμιλλη ποιότητα της, είναι τοποθετημένη στις 13.1" και όχι στις 12,1 προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση από άλλα μηχανήματα της κατηγορίας του. Με προστασία από τις γρατσουνιές, αλλά και αντιθαμβωτική επίστρωση, η οθόνη προσφέρει 100% πιστότητα ζωντανών χρωμάτων και πραγματική ευρεία ανάλυση στα 1600x900 για μεγαλύτερη αντίθεση και εντελώς φυσική απεικόνιση.

Στη καρδιά του συστήματος «χτυπά» ένας ισχυρός επεξεργαστής διπλού πυρήνα Intel Core 2 Duo P9700 που σε συνδυασμό με την αυξημένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη λειτουργία Stamina προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις και μεγαλύτερη αυτονομία για να μπορείτε να εργάζεστε έως και 6 ώρες. Η μνήμη του συστήματος βρίσκεται στη κορυφαία τιμή των 6GB και είναι η ταχύτερα προσπελάσιμη σε φορητό υπολογιστή (DDR3), ενώ η χωρητικότητα του σκληρού φτάνει τα 400GB

Το μηχάνημα είναι εργονομικά σχεδιασμένο και λαμβάνει υπόψη του τόσο τη χρηστικότητα όσο και την άνεση. Το πληκτρολόγιο με τα απομονωμένα πλήκτρα είναι χαραγμένο σε ένα μόνο φύλλο αλουμινίου και έτσι ο χώρος ξεκούρασης του καρπού και το πληκτρολόγιο αποτελούν μία συνεχόμενη επιφάνεια με ελαφρά καμπυλωτή μορφή. Μία ενσωματωμένη κάμερα θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκτελείτε κλήσεις συνδιάσκεψης, επαγγελματικές συνεδριάσεις ή εικονικές συναντήσεις σε VGA ανάλυση,ενώ υπάρχει και και μικρόφωνο ενσωματωμένο στην οθόνη.

Το μηχάνημα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα, συνοδεύεται από δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας και η τελική ενδεικτική τιμή του με φόρο είναι 2500 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v