Toshiba Portege R500-12P: Το ελαφρύτερο του πλανήτη

Toshiba Portege R500-12P: Το ελαφρύτερο του πλανήτη
Εντυπωσιακά λεπτή η γραμμή της νέας σειράς Portege προσφέρει απόλυτη φορητότητα. Το μοντέλο Portege R500-12P αποτελεί το ελαφρύτερο και λεπτότερο πλήρες laptop του πλανήτη, με βάρος που φτάνει μόλις τα 979 γραμ. και πάχος 2 cm, με οθόνη 12,1" τεχνολογίας LED. Το μηχάνημα αξιοποιεί τις δυνατότητες κεντρικής αποθηκευτικής μονάδας Solid State Disc των 128GB, ενώ το “σώμα” του μηχανήματος είναι από κράμα μαγνησίου και αδιάβροχο πληκτρολόγιο.

Οι δύο πυρήνες του επεξεργαστή της Intel σε συνδυασμό με την πλατφόρμα εξαιρετικά χαμηλής τάσης (Ultra Low Voltage) προσφέρουν εντυπωσιακή αυτονομία στην μπαταρία έως και 7,5 ώρες, ενώ τα 2GB μνήμης παρέχουν ταχύτητα στις εφαρμογές. Oι δυνατότητες δικτύωσης μέσω κάρτας Gigabit (για περισσότερη ταχύτητα), ή ασύρματης WiFi, ή ακόμη και μέσω Bluetooth, αλλά και με τη χρήση δικτύου κινητής τηλεφωνίας με πλήρη αξιοποίηση των σύγχρονων υπηρεσιών HSPA/3G σας επιτρέπουν να συνδέεστε απροβλημάτιστα με το Διαδίκτυο ή / και με άλλες συσκευές όπου και αν βρίσκεστε. Η εγγύηση της αντιπροσωπείας φτάνει τα 3 έτη.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά έναντι 2700 ευρώ (τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο), αν και σε λίγα κομμάτια, οπότε πρέπει αφενός να σπεύσετε. Πιθανόν να χρειαστεί να το παραγγείλετε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v