Στην Πρίζα: Θα μπεις και θα χορέψεις

Στην Πρίζα: Θα μπεις και θα χορέψεις
Η μικρούλα Πρίζα, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, το τρίτο μαγαζί που άνοιξε στην Πλατεία Καρύτση πριν από τέσσερα χρόνια, είναι ο ορισμός της έκφρασης «μικρή στο μάτι».

Τα fluo πράσινα τραπεζάκια της αραδιασμένα στο πεζοδρόμιο γίνονται το… σκοτεινό αντικείμενο του πόθου τα ζεστά βράδια, γιατί διαθέτουν την καλύτερη θέα στην περαντζάδα της πλατείας, ενώ ο funky εσωτερικός χώρος με τον μαύρο δερμάτινο καναπέ και τις άπειρες πρίζες στους τοίχους γεμίζει κάθε βράδυ με κόσμο που –οποία έκπληξις– χορεύει. Και πώς να μη χορέψεις, όταν η κονσόλα τιμά καθημερινά τα alternative ακούσματα και τη βρετανική σκηνή, με εξαίρεση τις Τετάρτες που παραδίνεται στους ρυθμούς της funk;

Τα events και τα πάρτι στην Πρίζα είναι λίγα. Με εξαίρεση το καθιερωμένο πλέον καλοκαιρινό beach party (!) στο κέντρο της Αθήνας, όταν το μαγαζί αποκτά θαλασσινή αύρα, με άμμο, σεζλόνγκ και ομπρέλες μέσα κι έξω, «το πάρτι ξεκινάει από μας. Διασκέδαση υπάρχει και χωρίς να βάλουμε μια αφίσα και να πούμε ότι κάνουμε πάρτι. Είναι θέμα διάθεσης» λέει ο Στάθης, ιδιοκτήτης της Πρίζας.

Τον ρωτάω από πού προέκυψε το όνομα «στην πρίζα». «Επειδή ο κόσμος είναι πολύ στην πρίζα, αλλά για τους λάθος λόγους, εμείς θέλουμε να είμαστε μια άλλη έννοια της έκφρασης, η οποία θα μας ευχαριστεί. Να είμαστε στην πρίζα πίνοντας ένα ποτό, βλέποντας κόσμο, ακούγοντας μουσική, αντί να τρέχουμε από το πρωί ως το βράδυ χωρίς να ξέρουμε τελικά γιατί τρέχουμε» έρχεται η απάντηση, που θα μπορούσε να αποτελεί και μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής.

Στην Πρίζα θα… μπείτε από τις 18.00 και μετά, για χαλαρό ποτάκι ή για καφέ και people watching στο πεζοδρόμιο, πριν οι μουσικές της επιλογές σας τραβήξουν στα ενδότερα για χορό μέχρι πρωίας.

Xρ. Λαδά 1, τηλ.: 210 3244101
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v