Use: Πρώτο τραπέζι πλατεία

Use: Πρώτο τραπέζι πλατεία
Το μικρούλι Use μετρά ήδη τρία χρόνια happy ζωής στην πλατεία Καρύτση. Κρυμμένο πίσω από την εκκλησία, βγάζει τραπεζάκια στην πλατεία, διοργανώνει live jazz βραδιές κάποιες Πέμπτες και πρεσβεύει τις αρχές του χαλαρού, παρεΐστικου nightlife.

«Δεν θέλουμε αυτή την οχλαγωγία που έχει αρχίσει να δημιουργείται τις Παρασκευές και τα Σάββατα» λέει ο Γιάννης, ένας εκ των δύο ιδιοκτητών του. «Θέλουμε ο κόσμος που έρχεται τις καθημερινές να μπορεί να έρθει και το Σάββατο».

Αν και η πλειοψηφία των θαμώνων του ψηφίζουν… τραπεζάκια έξω χειμώνα - καλοκαίρι, το λιλιπούτειο εσωτερικό του έχει κλέψει την καρδιά μας, με την cozy αισθητική του, την ξύλινη μπάρα με τα ψηλά σκαμπό, τα εντυπωσιακά φωτιστικά του και τον ζεστό κίτρινο φωτισμό πίσω από τα ράφια με τα ποτά. Το μουσικό μενού περιλαμβάνει τα πάντα, από funky, soul και μαύρες μουσικές μέχρι indie, rock και hip hop, ανάλογα τη μέρα και τη διάθεση.

Ανοιχτό καθημερινά από το πρωί για καφέ μέχρι αργά το βράδυ, το Use κερδίζει επάξια και μια θέση στη λίστα με τα μπαράκια ενάντια στην κρίση, τιμώντας –κυριολεκτικά και μεταφορικά– το ποτό με 6 ευρώ.

Καρύτση 5, τηλ.: 210 3235993
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v