Beat: Manhattan Vibes

Beat: Manhattan Vibes
Beat: Manhattan Vibes
Η νεότερη άφιξη στην περιοχή, το all day café - bar - restaurant των Σ. Μπουλά και Γ. Ζουγανέλη προσγειώθηκε στην πλατεία το Μάρτιο του 2009. Γιγάντιο σε μέγεθος για τα δεδομένα της γειτονιάς, και με έναν δικό του –κολονακιώτικο θα έλεγες εκ πρώτης– αέρα, δημιουργεί αρχικά την εντύπωση του αταίριαστου. Μέχρι να περάσεις το πρώτο σου δίωρο σε ένα από τα τραπεζάκια του, για να καταλάβεις ότι είναι απλά sui generis. Όπως κι ολόκληρη η πλατεία.

Η stylish chic διακόσμηση ακολουθεί το πνεύμα των bar restaurants του Manhattan, με δερμάτινους καναπέδες στο χώρο του εστιατορίου –ο οποίος δεν είναι αυστηρά διαχωρισμένος από το υπόλοιπο μαγαζί– και χαμηλά τραπεζάκια δίπλα σε μπάρες με ψηλά σκαμπό.

Αυτή η mix’n’match λογική είναι που δημιουργεί την υπέροχα ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα του χώρου, η οποία ενισχύεται από τις κατά βάση mainstream rock μουσικές επιλογές των DJ’s που εναλλάσσονται καθημερινά. Δε λείπουν, βέβαια, και τα θεματικά πάρτι, με disco, 80s και indie ακούσματα. Στο υπόγειο, άλλωστε, λειτουργεί από τις 23.00 και μετά και το εξίσου hip club του Beat.

Το Beat λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το εστιατόριο σερβίρει δημιουργική μεσογειακή κουζίνα –για ένα πλήρες γεύμα υπολογίστε περί τα 30 ευρώ το άτομο. Το ποτό κοστίζει 7 ευρώ, το κοκτέιλ 9 ευρώ.

Καρύτση 7, τηλ.: 210 3222253
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v