HP Pavilion dv5-1250ev: Με έμφαση στην ψυχαγωγία

HP Pavilion dv5-1250ev
HP Pavilion dv5-1250ev: Με έμφαση στην ψυχαγωγία
Η συνδεσιμότητα είναι ένα από τα σημεία εστίασης του μηχανήματος -παρέχει 4 θύρες USB 2.0 και μία FireWire, ακόμα και σύνδεση HDMI- ενώ τα ενσωματωμένα ηχεία Altec Lansing αποδίδουν κρυστάλλινο ήχο παρά το μέγεθος τους. Η αντιθαμβωτική οθόνη BrightView Infinity 15,4" και η κάρτα γραφικών Mobility Radeon HD3450 της ATi εντυπωσιάζει σε απόδοση με 512ΜΒ αυτόνομης μνήμης βίντεο, με χαρακτηριστικά που συναντώνται συνήθως σε ανώτερες κατηγορίες φορητών υπολογιστών, αφού η μνήμη της κάρτας είναι δυνατόν να προσαυξηθεί επιπλέον αντλώντας από τους λοιπούς πόρους συστήματος μέχρι και 1276MB.

Τα 2GB μνήμης και ο σκληρός δίσκος συνδεσμολογίας SATA χωρητικότητας 250GB εγγυάται ταχύτητα απόκρισης στις εφαρμογές και άνεση αποθηκευτικού χώρου. Η ενσωματωμένη webcam χαμηλού φωτισμού, τα δύο ψηφιακά μικρόφωνα και η ευρυζωνική σύνδεση μέσω θύρας Gigabit Ethernet ή WiFi είναι ιδανικά για δικτύωση και επικοινωνία και δίνουν στο μηχάνημα το προφίλ που χρειάζεται κάθε άνθρωπος της εποχής μας.

Το βάρος του μηχανήματος δεν ξεπερνά τα 2.65 kg, και οι διαστάσεις του είναι 25.9 x 35.7 x 4.19 cm. Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής -με φόρο- της συσκευής είναι τα 599 ευρώ και συνοδεύεται από 1 χρόνο εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v