Panasonic Lumix FS15: Όταν μεγαλώσει θα γίνει... βιντεοκάμερα

Panasonic Lumix FS15: Όταν μεγαλώσει θα γίνει... βιντεοκάμερα
Η νέα φωτογραφική Lumix DMC-FS15 της Panasonic είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα ανάλυσης 12.1 Μegapixels και έχει δυνατότητα λήψης βίντεο σε πανοραμικό 16:9, με ανάλυση που φτάνει τα 848x480 pixels.

Το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας της εταιρείας ονομάζεται MEGA O.I.S. (Optic Image Stabilizer) και πρόκειται για μια ιδιαίτερη τεχνολογία που αναλύει μέχρι και 4000 φορές το δευτερόλεπτο την κίνηση του φακού και απαλύνει το τρεμόπαιγμα των χεριών κατά τη λήψη. Mπορείτε έτσι να αποχαιρετήσετε τις θολές και κουνημένες φωτογραφίες ακόμα και σε μεγάλα επίπεδα zoom.

Παράλληλα ένα σύστημα αυτόματης ρύθμισης της ευαισθησίας (Advanced Intelligent ISO Control) ανιχνεύει οποιαδήποτε κίνηση στο κάδρο σας και ρυθμίζει ανάλογα με την ταχύτητα αυτόματα την ευαισθησία σε υψηλότερα επίπεδα (μέχρι ISO 6400) για πανέμορφες εικόνες ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Το βάρος της δεν ξεπερνά τα 138 γραμμάρια, ενώ η κατασκευάστρια έχει δώσει έμφαση στη μνήμη της μηχανής η οποία αγγίζει τα 16 GB με τη χρήση καρτών ΜMC SD και SD High Capacity.

Οι διαστάσεις του μικροσκοπικού αυτού θαύματος είναι 2.2 cm Χ 9.7 cm Χ 5.4 cm, και η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο είναι 220 ευρώ. Η κατασκευάστρια εταιρεία δίνει 2 χρόνια εγγύηση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v