Canon Ixus 100 IS: Απ' έξω εμφάνιση, από μέσα... λειτουργικότητα

Canon Ixus 100 IS: Απ έξω εμφάνιση, από μέσα... λειτουργικότητα
Η Digital IXUS 100 IS είναι μία όμορφη κάμερα που παράλληλα προσφέρει εργονομία και λειτουργικότητα. Η ανάλυση της τάξης των 12.1 MP μετατρέπει τις εικόνες σας σε υπέροχες εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους ή χρησιμοποιήστε στις φωτογραφίες σας τη λειτουργία της κοπής χωρίς την παραμικρή απώλεια στις λεπτομέρειες που απαιτούνται για τη δημιουργία εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους, ενώ σταθεροποίηση εικόνας (IS) και το οπτικό ζουμ 3.0x σας προσφέρουν απόλυτη ευελιξία.

Στην καρδιά της κάμερας χτυπά ο νέος επεξεργαστής εικόνας DIGIC 4 της Canon που προσφέρει κορυφαίες ταχύτητες επεξεργασίας και απόκρισης, εικόνες ανώτερης ποιότητας και εξαιρετικά πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων. Οι προηγμένες τεχνικές μείωσης του θορύβου παρέχουν απόλυτα ευκρινείς εικόνες με υψηλό βαθμό λεπτομέρειας, ακόμα και κατά τη λήψη σε υψηλές ταχύτητες ISO.

Η μέγιστη χωρητικότητα της μνήμης είναι 8 GB (με τη χρήση καρτών SD), ενώ το βάρος της συσκευής είναι ιδιαίτερα χαμηλό και βρίσκεται στα 130 gr. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 8.7 cm Χ 6 cm Χ 3.2 cm.

Η κάμερα κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και έχει ενδεικτική τελική τιμή λιανικής με φόρο τα 220 ευρώ, ενώ συνοδεύεται από εγγύηση κατασκευαστή ενός έτους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v