Samsung PL65: Για μαθητευόμενους φωτογράφους

Samsung PL65: Για μαθητευόμενους φωτογράφους
Η νέα φωτογραφική μηχανή Samsung PL65 διαθέτει αισθητήρα 12,2 Μegapixel για καθαρές λήψεις υψηλής ευκρίνειας, οπτικό ζουμ 5x για κοντινά πλάνα και μια οθόνη LCD 3 ιντσών όπου μπορείτε να βλέπετε άνετα τις φωτογραφίες σας ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού.

Συνδυάζει διπλό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας με οπτικό αλλά και ψηφιακό σταθεροποιητή και έξυπνες τεχνολογίες λήψης τέλειων πορτρέτων, όλα σε ένα συμπαγές σώμα αλουμινίου. Επιπλέον, η λειτουργία Smart Auto επιλέγει αυτόματα ένα από τα έτοιμα προγράμματα ρυθμίσεων έτσι ώστε να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε σας λήψη.

Η Samsung PL65 διαθέτει οθόνη LCD 3,0 ιντσών για βελτιωμένη αντίθεση και αναπαραγωγή χρωμάτων, έτσι ώστε να απολαμβάνετε μεγαλύτερες και πιο καθαρές εικόνες. Επιπλέον, η έξυπνη οθόνη της μηχανής αυτής αναγνωρίζει αυτόματα τον φωτισμό του περιβάλλοντος και προσαρμόζει ανάλογα την φωτεινότητά της παρέχοντας τις ιδανικές συνθήκες προβολής.

Το διπλό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας ελαχιστοποιεί τη θολούρα που προκαλείται από το κούνημα της μηχανής, χαρίζοντας καθαρές εικόνες ακόμα και σε συνθήκες κακού φωτισμού. Το σύστημα αυτό συνδυάζει οπτική σταθεροποίηση (με μετατόπιση φακού) και ψηφιακή σταθεροποίησης εικόνας, χάρη στην οποία διορθώνονται ακόμα και τα πιο ανεπαίσθητα κουνήματα.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία το μοντέλο έχει δυνατότητα επέκτασης μνήμης μέχρι και τα 8 GB με τη χρήση καρτών SD. Μεγάλο πλεονέκτημα της κάμερας είναι η διαγώνιος 3’’ την οθόνης, ενώ το βάρος της φωτογραφικής μηχανής είναι χαμηλό (139 gr.) και οι διαστάσεις της περιορισμένες 2.4 cm Χ 9.4 cm Χ 5.9 cm.

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανική συμπεριλαμβανομένου φόρου της συσκευής είναι 180 ευρώ και συνοδεύεται από δύο χρόνια εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v