Lacie LaCinema Classic: Η τηλεόραση στο επίκεντρο της ψυχαγωγίας

Lacie LaCinema Classic
Lacie LaCinema Classic: Η τηλεόραση στο επίκεντρο της ψυχαγωγίας
Η Lacie σας προτείνει να μετατρέψετε την τηλεόρασή σας σε κέντρο ψηφιακής ψυχαγωγίας με το νέο Media Player/Recorder, LaCinema Classic, το οποίο παράλληλα μπορεί να συνδεθεί και με τον υπολογιστή σας και να χρησιμεύσει και ως εξωτερικός σκληρός δίσκος, πράγμα που στην πραγματικότητα είναι η συσκευή -παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς της εταιρείας, οι οποίοι απλώς βασίζονται σε ένα λογισμικό που διαθέτει μεταξύ άλλων η συσκευή.

Η συσκευή ενσωματώνει έναν σκληρό δίσκο 1TB και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά ως εξωτερικός σκληρός δίσκος για μεταφορά και αποθήκευση αρχείων. Η συσκευή δίνει επιπλέον άλλων ανάλογων συσκευών θύρες για την εξωτερική σύνδεση τηλεοράσεων και HiFi και συγκεκριμένα Video (Composite video –γι αυτή τη σύνδεση χρειάζεστε ειδικό καλώδιο το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, και HDMI) ή Audio (Stereo (L/R), SPDIF).

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή είναι τόσο συμβατή με Windows (XP sp2 ή VISTA) όσο και με Mac (OS X 10,3 ή ανώτερο). Η σύνδεση με τον υπολογιστή σας θα πραγματοποιηθεί μέσω θύρας USB 2.0, η οποία είναι καλό να βρίσκεται πάνω στον υπολογιστή σας και όχι να συνδέσετε τη συσκευή μέσω κάποιου USB hub γιατί θα έχετε χαμηλότερες ταχύτητες.

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 193 x 117 x 45 mm και το βάρος της δεν φθάνει ούτε το ένα κιλό.

Η εμφάνισή της είναι ιδιαίτερα διακριτική και η ενδεικτική τελική τιμή λιανικής με φόρο τα 196 ευρώ. Η κατασκευάστρια εταιρεία δίνει 2 χρόνια εγγύηση με δυνατότητα αντικατάστασης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v