Acer 5735Z: Ατελείωτο gaming και όχι μόνο

Η νέα σειρά της Acer έχει διαφορετικό σχεδιασμό και μερικά νέα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στα μηχανήματα αυτής της κατηγορίας. Ένα από τα βασικά μοντέλα της σειράς είναι το 5735Ζ-342G16Mn το οποίο υιοθετεί πλήρως αυτή την αλλαγή στη σχεδιαστική φιλοσοφία της Acer, με την ονομασία "Gemstone design", που καταφέρνει να συνδυάζει επιτυχημένα το πολύτιμο εσωτερικό με την διαχρονική αξία της εξωτερικής απλής, φυσικής ομορφιάς.

Στο σύνολο ξεχωρίζει η CineCrystal οθόνη 15,6", με πραγματικό 16:9, ενώ μία κάρτα Graphics Media Accelerator 4500M παρέχει ποιοτική απεικόνιση, με μνήμη βίντεο που μπορεί να αγγίξει όταν χρειαστεί μέχρι και τα 1759ΜB, η οποία βεβαίως πρέπει να σημειώσουμε ότι ανήκει στη φυσική μνήμη του μηχανήματος, δηλαδή για να λειτουργήσει με τόση μνήμη η κάρτα γραφικών τη «στερεί» από άλλες εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι παρά το μικρό του κόστους ο υπολογιστής μπορεί να παίζει απαιτητικά παιχνίδια με μεγάλες απαιτήσεις, ή να λειτουργήσει ακόμα και επαγγελματικές εφαρμογές χωρίς πολλά προβλήματα.

Κατά τα άλλα, το μηχάνημα περιλαμβάνει web camera που σας δίνει την δυνατότητα να έχετε βίντεο συνομιλίες με φίλους και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, σύνδεση Gigabit Ethernet και φυσικά κάρτα ασύρματης δικτύωσης WiFi. Η ισχύς του μηχανήματος βασίζεται σε έναν σύγχρονο επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel με επαρκή δύναμη για πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, αλλά και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Ο επεξεργαστής πλαισιώνεται από 2GB μνήμης Ram και σκληρό δίσκο χωρητικότητας 160GB, διαθέτει προεγκατεστημένο λειτουργικό Windows Vista Home Prem. GR/EN. Η συσκευή διαθέτει ειδικό slot για σύνδεση καλωδίου με το εσωτερικό του μοντέλο ή σύνδεση εταιρικού δικτύου με καλώδιο (Ethernet 10/100, Modem 56k) αλλά μπορεί να συνδεθεί και με οποιοδήποτε WiFi δίκτυο ασύρματα (Wireless Lan 802.11a/b/g). Ζυγίζει 2,70 kg και έχει διαστάσεις 383 x 250 x 37 mm.

Η συσκευή κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά κι έχει τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο τα 499 ευρώ. Συνοδεύεται από έναν χρόνο εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v