HP Presario CQ60-220ev: "Περιφερειακή" γοητεία

Το μοντέλο εστιάζει σε κλασσικές γραμμές και πραγματική 16:9 οθόνη. Βασίζεται στις παλιές επιτυχημένες σειρές της Compaq (η παλιά εταιρεία πληροφορικής εξαγοράστηκε πριν μερικά χρόνια από τη HP, αλλά ακόμα ορισμένα μοντέλα βγαίνουν κάτω από το όνομα της, ακολουθώντας τους κανόνες σχεδιασμού και τα υψηλά standard της εταιρείας). Το Presario CQ60-220ev έχει ευρεία οθόνη 15,6" HD BrightView, είναι ιδανική για να εργαστείτε με άνεση, αλλά και να απολαύσετε ζωντανές εικόνες και γραφικά με εξαιρετική λεπτομέρεια.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Intel Celeron για απόδοση με μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας, καθώς και μνήμη 1GΒ. Ενώ τα 160GB χωρητικότητας του σκληρού δίσκου, θα αποδειχτούν αρκετά για να φιλοξενήσουν τον βασικό όγκο των δεδομένων σας. Ιδιαίτερα θα διευκoλύνει τη ζωή σας η ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης ψηφιακών μέσων 5-σε-1 για κάρτες Secure Digital, MultiMedia, Memory Stick, Memory Stick Pro ή κάρτες xD Picture, ενώ οι τρεις θύρες USB 2.0 και η υποδοχή HDMI διευκολύνουν τη σύνδεση με περιφερειακές συσκευές και την μεταφορά δεδομένων όπως μουσική, ταινίες, φωτογραφίες και άλλα είδη αρχείων.

Το laptop «φοράει» Windows Vista Home Basic GR/EN και έχει δυνατότητα επέκτασης μνήμης στα 4 GB. Μπορεί να διαβάζει DVD Super Multi (Dual Layer), διαθέτει Webcamera και στα βασικά του πλεονεκτήματα συγκαταλέγεται ο κρυστάλλινος ήχος που αποδίδουν τα Altec Lansing μεγάφωνα του.
 
Η συσκευή διαθέτει ειδικό slot για σύνδεση καλωδίου με το εσωτερικό του μοντέλο ή σύνδεση εταιρικού δικτύου με καλώδιο (Ethernet 10/100, Modem 56k) αλλά μπορεί να συνδεθεί και με οποιοδήποτε WiFi δίκτυο ασύρματα (Wireless Lan 802.11a/b/g). Ζυγίζει 2,75 kg και έχει διαστάσεις 378 x 252 x 43,6 mm.
 
Κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, κι έχει ενδεικτική τιμή λιανικής (συμπεριλαμβανομένου φόρου) τα 500 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v