Sony Ericsson: 4 συσκευές με μουσική και φαντασία

Sony Ericsson
* Sony Ericsson T280
Το Τ280 της Sony Ericsson παρά τη χαμηλή του τιμή διαθέτει κάμερα με ανάλυση 1,3 megapixels με 4x ψηφιακό zoom με την οποία μπορείτε να βγάλετε ποιοτικές φωτογραφίες και μέσω της λειτουργίας Bluetooth ή μέσω MMS μηνύματος, να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας. Επίσης διαθέτει πληθώρα Java παιχνιδιών και ενσωματωμένο ραδιόφωνο.

Ιδιαίτερα περιορισμένη είναι η εσωτερική μνήμη του κινητού (10 ΜΒ) αλλά σημαντικό το γεγονός ότι μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με τη βοήθεια Bluetooth με άλλες συσκευές. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία ο χρόνος ομιλίας μπορεί να φθάσει μέχρι και τις 7 ώρες, ο χρόνος αναμονής μέχρι και τις 300. Το βάρος της συσκευής είναι 82 γραμ., και στην αρχική συσκευασία περιλαμβάνονται στερεοφωνικά

Τελική ενδεικτική τιμή: 69 ευρώ.

* Sony Ericsson R300 Black
Πρόκειται για το κινητό – ραδιόφωνο, ένα μάλλον περίεργο concept phone της ιαπωνοσουηδικής εταιρείας. Μπορείτε να απολαύσετε τον ραδιοφωνικό σταθμό που επιθυμείτε είτε με τη βοήθεια των στερεοφωνικών ακουστικών που συνοδεύουν τη συσκευή είτε και απευθείας από το μεγάλο ειδικό ηχείο. Το design της συσκευής είναι αξιοπρόσεκτο το δίχως άλλο, ενώ το ραδιόφωνο είναι και FM και AM. Το κινητό διαθέτει τη λειτουργία TrackID - για την αναγνώριση μουσικής. Συγκεκριμένα, μπορείτε να ηχογραφήσετε λίγα δευτερόλεπτα μουσικής και το TrackID θα σας στείλει το όνομα του τραγουδιού, τον καλλιτέχνη και το άλμπουμ σε λίγα δευτερόλεπτα στο κινητό σας!

Η εσωτερική μνήμη της συσκευής είναι εξαιρετικά χαμηλή και βρίσκεται στα 8 ΜΒ ενώ το Bluetooth δεν υποστηρίζει στερεοφωνικό ήχο, δίνοντάς μας την εντύπωση ότι ο κατασκευαστής αντιμετωπίζει το τηλέφωνο ως επιτραπέζια συσκευή ως προς τη ραδιοφωνική λειτουργία του! Παρόλα αυτά και με το σκεπτικό της κάλυψης των ιδιαίτερων ζητούμενων κάποιων χρηστών, το κινητό είναι κάλο για τη τιμή του. Επίσης η διαχείριση ενέργειας της συσκευής είναι αξιοσημείωτα καλή. Η εταιρεία υπόσχεται ότι η αυτονομία της μπαταρίας του κινητού μπορεί να σας αποδώσει 9 ώρες ομιλίας και 400 αναμονής. Παρά το «ειδικό βάρος» της η συσκευή ζυγίζει μονάχα 75 γραμ.

Τελική ενδεικτική τιμή: 71 ευρώ.

* Sony Ericsson W350 Light Βlue
Το W350 είναι το φθηνότερο walkman κινητό της Sony Ericsson και συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου music player με ένα αξιόπιστο κινητό. Με ενσωματωμένο ραδιόφωνο και υποδοχή κάρτας μνήμης Memory Stick Micro (M2), δυνατότητα σύνδεσης με τον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB και ειδικό λογισμικό στη αρχική συσκευασία για την επεξεργασία μουσικής και βίντεο, θα σας κάνει να απορείτε για το χαμηλό του κόστος! Περιλαμβάνει και αυτό τη λειτουργία TrackID που περιλαμβάνουν όλα τα κινητά της σειράς, λειτουργία που σας επιτρέπει να βρείτε εύκολα τον τίτλο ενός μουσικού κομματιού, ηχογραφώντας λίγα δευτερόλεπτα από το τραγούδι και αποστέλλοντάς το στην μουσική βάση δεδομένων της Gracenote Mobile Music ID θα έχετε τις πληροφορίες, σχεδόν άμεσα.

Η ενσωματωμένη camera ανάλυσης 1,3 megapixels και η οθόνη TFT 262.144 χρωμάτων καθώς και το Bluetooth, κάνουν το τηλέφωνο επιλέξιμο ακόμα και από χρήστες που ζητούν κάτι παραπάνω από ένα απλό και μοντέρνο κινητό. Η κατασκευάστρια εταιρεία υπόσχεται χρόνο αυτονομίας για 7 ώρες ομιλίας και 300 ώρες αναμονής. Παρά τη σχετικά στιβαρή κατασκευή του το κινητό ζυγίζει 80 γραμ.

Τελική ενδεικτική τιμή: 99 ευρώ.

* Sony Ericsson T700 Black
Από τα μικρότερα του σημερινού μας αφιερώματος, το σχετικά νέο κινητό T700 της Sony Ericsson είναι εξαιρετικά λεπτό με πάχος μόλις 10 mm και βγάζει φωτογραφίες με την κάμερα 3.2 Μegapixel. Το τηλέφωνο διαθέτει ραδιόφωνο FM και τη δυνατότητα να ακούτε ραδιόφωνο από το κινητό χωρίς ακουστικά, on air. Η συσκευή ενσωματώνει τη λειτουργία TrackID για αναγνώριση μουσικής. Ηχογραφήστε λίγα δευτερόλεπτα μουσικής και το TrackID θα σας στείλει πληροφορίες. Η συσκευή συνοδεύεται στην αρχική συσκευασία από κάρτα μνήμης 512 MB και είναι 3G και HSDPA δίνοντας σας τη δυνατότητα ταχύτατης σύνδεσης στο internet.

Ακόμη, η συσκευή ενσωματώνει Bluetooth με A2DP, το οποίο όχι μόνο θα σας επιστρέψει να συνδεθείτε ασύρματα με άλλες συσκευές, αλλά επιπλέον να συνδέσετε το κινητό σας με ασύρματα ακουστικά Bluetooth και να απολαύσετε τη μουσική σας από αυτό με στερεοφωνικό ήχο. Η ιαπωνοσουηδική εταιρεία υπόσχεται εννιάμισυ ώρες αυτονομία για χρόνο ομιλίας και 370 ώρες σε κατάσταση αναμονής. Το βάρος της συσκευής δεν ξεπερνά τα 78 γραμ.

Τελική ενδεικτική τιμή: 199 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v