Nokia: Black, Classic ή Red;

Nokia
* Nokia 2630 Black
Το φθηνότερο κινητό του σημερινού μας άρθρου είναι η νέα δημιουργία της Nokia, μία κομψή αλλά εύχρηστη συσκευή, που υποστηρίζει μία πλήρη σειρά πρακτικών λειτουργιών. Το Νokia διαθέτει φωτογραφική κάμερα VGA με 4x zoom, στερεοφωνικό FM ραδιόφωνο με πλήκτρο συντόμευσης, Bluetooth, και GPRS. Η ενσωματωμένη μνήμη του κινητού είναι μόλις 11 MB και η επέκταση μνήμης δεν είναι εφικτή, ωστόσο η μπαταρία -σύμφωνα με τον κατασκευαστή- θα σας αποδώσει αυτονομία της τάξης των 6 ωρών για ομιλία και των 310 σε κατάσταση αναμονής. Το βάρος του τηλεφώνου είναι πραγματικά αμελητέο -μόλις 66 γραμ.- και διαθέτει τη δυνατότητα ανοικτής συνομιλίας. Η αρχική συσκευασία περιλαμβάνει στερεοφωνικά ακουστικά.

Τελική ενδεικτική τιμή: 68 ευρώ.

* Nokia 3110 Classic
Από ανθεκτικό υλικό και με κάμερα 1,3 megapixel με ψηφιακό ζουμ 8x με δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 και ραδιόφωνο FM, δυνατότητα σύνδεσης με άλλες συσκευές με Bluetooth αυξημένη διάρκεια ζωής μπαταρίας(4 ώρες χρόνο ομιλίας και 370 ώρες αναμονής) το 3110 είναι από τα καλύτερα μοντέλα με κριτήριο τιμής / χαρακτηριστικών. Το βάρος της συσκευής είναι 87 γραμ., διαθέτει δυνατότητα ανοικτής συνομιλίας και στην αρχική συσκευασία θα βρείτε ακουστικό Nokia HS-40

Τελική ενδεικτική τιμή: 96 ευρώ.


* Nokia 5310 Xpress Music Red

Εστιασμένο περισσότερο στις μουσικές δυνατότητες του είναι ο Βενιαμίν –από πλευράς τιμής της οικογένειας «Xpress Music». Η συσκευή -παρά τη χαμηλή τιμή της- περιλαμβάνει επίσης μία κάμερα 2 Megapixel με ψηφιακό ζουμ 4x και οθόνη 2’’ με 16 εκατομμύρια χρώματα. Η εναλλαγή μεταξύ music player και ραδιοφώνου FM γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ η συσκευή διαθέτει υποδοχή 3,5mm στην οποία μπορείτε να συνδέσετε κοινά ακουστικά ή ηχεία! Το πάχος της δεν ξεπερνά τα 9,9 mm, ενώ έχει προσεχθεί ιδιαίτερα και η εμφάνισή της.

Σύμφωνα με τη κατασκευάστρια εταιρεία η συσκευή μπορεί να αναπαράγει μουσική για μέχρι 20 ώρες συνεχώς σε κατάσταση αυτονομίας μπαταρίας! Επιπλέον έχει εσωτερική μνήμη 30MB και υποδοχή για κάρτα μνήμης micro-SD έως 4GB, στερεοφωνικό FM ραδιόφωνο με RDS, και αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος για βελτιωμένη δυνατότητα ανάγνωσης και αυξημένο χρόνο αυτονομίας. Τέλος, διευθέτει Bluetooth με A2DP (πράγμα που σημαίνει ότι εφόσον συνδέσετε σε αυτή ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth θα έχετε τη βέλτιστη ηχητική απόδοση. Η Nokia κάνει λόγο για αυτονομία μπαταρίας για ομιλία μέχρι 5 ώρες και 20 λεπτά και για χρόνο αναμονής ως 300 ώρες. Το βάρος της συσκευής δεν υπερβαίνει τα 71 γραμ.

Τελική ενδεικτική τιμή: 173 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v