MacBook Pro MB471GR/Α: Επαναστατική τεχνολογία... τσέπης

Τα τελευταίας τεχνολογίας γραφικά της NVIDIA προέρχονται από δύο από τις πιο σύγχρονες κάρτες γραφικών: εξοπλισμένο με την GeForce 9600GT & 9400Μ το νέο MacBook Pro διαθέτει 512MB αυτόνομης μνήμης video για εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και διαχείριση HD υλικού.

Παράλληλα, οι νέοι επεξεργαστές Intel Core 2 Duo διαθέτουν τη νέα, επαναστατική τεχνολογία επεξεργασίας 45nm και έως 6GB μνήμης L2 cache. Ο φορητός ενσωματώνει προηγμένες ικανότητες ασύρματης δικτύωσης. Έτσι, μπορείτε να είστε παραγωγικοί από την άκρη του κόσμου ή την άκρη του δωματίου σας. Το μέγεθος της συκευής είναι στις 15,4’’ και η ανάλυση της οθόνης στα 1440 x 900.

Η μνήμη στα 4096MB τύπου DDR3 θα απαντήσει σε κάθε απαίτηση σας, ενώ η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου που βρίσκεται στα 320GB και ο ίδιος ο σκληρός δίσκος ο οποίος είναι SATA θα σας λύσουν τα χέρια ως προς τη μεταφορά όλου του υλικού που απαιτεί η εργασία σας, όποια κι αν είναι αυτή, ενώ στην αρχική συσκευασία του μηχανήματος θα βρείτε τη σουίτα εφαρμογών iLife ’08 και το iPod Shuffle 1GB ως δώρο.

Το μηχάνημα κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά με ενδιεκτική τιμή λιανικής τα 2.370 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v