HTC Smartphone S730: Οικονομία και λειτουργικότητα

Το νέο Smartphone της HTC συνδυάζει τη λειτουργικότητα με ένα συμπαγή, μοντέρνο σχέδιο. Το HTC S730 σας κρατά σε επαφή και παραγωγικούς ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Πολύ περισσότερο από ένα απλό τηλέφωνο, το νέο μοντέλο της HTC διαθέτει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, internet, και αποτελεσματική διαχείριση των κλήσεών σας. Με το πλήρες πακέτο εφαρμογών Microsoft Office Mobile μπορείτε να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε έγγραφα ενώ είστε σε κίνηση, ενώ το συμπαγές τηλέφωνο γλιστρά εύκολα στα χέρια σας για να αποκαλύψει ένα πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, επιτρέποντας πιο φυσική και γρήγορη δακτυλογράφηση των mail και μηνυμάτων σας.

Οι σημαντικές πληροφορίες βρίσκονται μόλις μια ματιά μακριά με την βολική οθόνη Live HTC Home, που δίνει μια στιγμιαία άποψη του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολόγιο, μηνύματα, αναπάντητες κλήσεις και ακόμη περισσότερα. Με αποστολή e-mail απευθείας στο τηλέφωνο σας, γρήγορη πρόσβαση στο Internet, και μια πλήρη σειρά επιλογών συνδεσιμότητας (με Bluetooth & WiFi), μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα διατηρείτε επαφή οπουδήποτε και να είστε στον κόσμο.

Η μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη 2.4" QVGA TFT LCD και η κάμερα ανάλυσης 2.0 Megapixels με δυνατότητα εγγραφής βίντεο, ραδιόφωνο, αναπαραγωγή μουσικής από όλα σχεδόν τα ψηφιακά φορμά, αποτελεί μία από τις δυνατότερες προτάσεις της νέας περιόδου. Η εσωτερική μνήμη είναι πολύ χαμηλή, αλλά ακόμα και αυτή η αδυναμία του καλύπτεται από την δυνατότητα επέκτασης της με χρήση καρτών microSD. Το Bluetooth είναι A2DP, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αποδώσει στερεοφωνικό ήχο, με τη σύνδεση κατάλληλων –ασύρματων– ακουστικών.

Ο χρόνος ομιλίας προσδιορίζεται από τον κατασκευαστή στις 5 ώρες και ο χρόνος αναμονής στις 290 ώρες. Το βάρος της συσκευής είναι 120 γραμμάρια και η ενδιεκτική τελική τιμή της με φόρο στα 389 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v