Samsung i900 Omnia: Design και άποψη

Samsung i900 Omnia: Design και άποψη
Κομψό, εξελιγμένο και δυναμικό, το i900 (με τον χαρακτηρισμό Omnia) της Samsung είναι εντυπωσιακό και εύχρηστο. Με οθόνη αφής, 3,2 ιντσών, 256.000 χρωμάτων θα σας καταπλήξει με την ευκολία χρήσης του. Εξοπλισμένο με μια σειρά λειτουργιών όπως αυτόματη προσαρμογή οθόνης (οριζόντια ή κάθετα) ανάλογα με την κλίση που το κρατάτε, το έξυπνο zoom in/out, το οπτικό mouse, το πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, την τεχνολογία αφής touchWiz και την λειτουργία drag & drop θα διαπιστώσετε πόσο εύκολη είναι η χρήση του, που θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητά σας.

Η εταιρεία πιστεύει ότι δουλειά και διασκέδαση μπορούν να συνδυαστούν απόλυτα, στο εξελιγμένο smartfone Omnia i900. Με το λειτουργικό Windows Mobile 6,1 Professional και την δυνατότητα προβολής και επεξεργασίας αρχείων Microsoft Office, αλλά και την αυτόματη προώθηση e-mail στο κινητό σε πραγματικό χρόνο, θα διαπιστώσετε πως είναι ένα πλήρες επαγγελματικό εργαλείο. Σε συνδυασμό με τις πλήρεις λειτουργίες ίντερνετ με τον πλοηγό ιντερνετ (Internet Explorer / OPERA), το Windows Live Messenger, το Google Maps και το RSS Reader θα είστε πάντα ενήμεροι και σε επαφή με τους συνεργάτες και τους φίλους σας. Ταυτόχρονα με το ενσωματωμένο GPS δεν θα χάσετε ποτέ τον δρόμο σας και θα είστε έγκαιρα σε όλα σας τα ραντεβού.

Εκτεταμένες δυνατότητες διασκέδασης. Το ενσωματωμένο ραδιόφωνο άλλα και η δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MΡ3 αναλαμβάνει να σας χαλαρώσει, και η επιπλέον δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων DivX, Xvid, MP4, WMV στην απολαυστική του οθόνη, για ατελείωτες ώρες διασκέδασης με βίντεοκλιπς κάθε είδους. Μοιραστείτε τα αρχεία, την μουσική, τις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας με την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth ή μέσω δικτύου WiFi ή απολαύστε τα στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας με την έξοδο TV-out.

Παράλληλα με την ενσωματωμένη κάμερα 5 Megapixels με Auto Focus θα τραβήξετε βίντεο VGA @15 fps και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και ποιότητας, αφού είναι εξοπλισμένη με λειτουργίες όπως Face Detection, Smile Shot και Panoramic shot για τέλεια αποτελέσματα. Με ενσωματωμένη μνήμη 16GB μπορείτε να αποθηκεύσετε τεράστιο όγκο δεδομένων και αρχείων και σε συνδυασμό με την υποδοχή κάρτας micro SD έχετε ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα αποθήκευσης.

Με το άψογο μεταλλικό φινίρισμα και την λεπτή σχεδίασή του, θα διαπιστώσετε πως το i900 αγγίζει την τελειότητα και την πληρότητα χαρακτηριστικών, για κάθε επαγγελματική σας δραστηριότητα, αλλά και την προσωπική σας διασκέδασή. Ο χρόνος ομιλίας της συσκευής είναι 5 ώρες και 50 λεπτά και ο χρόνος αναμονής ως 500 ώρες.

Παράλληλα η συσκευή είναι ιδιαίτερα ελαφριά για τη κατηγορία της. Μόνο 122 γραμμάρια. Η ενδεικτική τελική τιμή με φόρο βρίσκεται στα 619 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v