Let's go Gym: Το μέγεθος μετράει

Lets go Gym: Το μέγεθος μετράει
Μπορεί να ακουστεί ειρωνικό, αλλά πραγματικά δεν είχαμε προσέξει το τεράστιο αυτό γυμναστήριο δίπλα ακριβώς από το σταθμό του μετρό στον Άγιο Δημήτριο. Η πραγματικότητα ήρθε να μας… ταρακουνήσει για τα καλά. Πρόκειται για το ένα από τα 2 γυμναστήρια με αυτήν την επωνυμία (το άλλο βρίσκεται στην Καλλιθέα) και ξεχωρίζει αρχικά για τους εξαιρετικά μεγάλους και άνετους χώρους του. Ξεκίνησε την λειτουργία του το 2004, ενώ οι ιδιοκτήτες του (κ. Μανιαδάκης, κα. Γιαννοπούλου) είναι στον χώρο από το 1987.

Ο κεντρικός χώρος του γυμναστηρίου είναι γύρω στα 1.800 τετραγωνικά. Αυτό αρκεί για να καταλάβετε για τι μέγεθος μιλάμε. Στον χώρο αυτόν υπάρχουν οι διάδρομοι (60 στο σύνολό τους με 15 τηλεοράσεις αναρτημένες στους τοίχους), το bar, όλα τα όργανα γυμναστικής καθώς και τα ελεύθερα βάρη. Τη στιγμή της επίσκεψή μας το γυμναστήριο ήταν εν ώρα αιχμής, αν και κάτι τέτοιο δε φαινόταν, κυρίως λόγω του μεγέθους της αίθουσας. Ανεβαίνοντας στον πάνω όροφο περιηγηθήκαμε στις διάφορες αίθουσες που υπήρχαν εκεί. Είδαμε την αίθουσα με τα Spinning Bikes (30 σύνολο), την τεράστια αίθουσα aerobic (300 τετραγωνικά όταν χρησιμοποιείται όλη, χωρίς κολώνες), το κομμωτήριο, τον παιδότοπο, ακόμα και την αίθουσα κινηματογράφου. Ενδιαφέρον.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε το spa του γυμναστηρίου. Σε ένα ήρεμο περιβάλλον με χαλαρωτική μουσική, οι πελάτες μπορούν να ηρεμήσουν τις αισθήσεις τους και να ξεκουράσουν το σώμα τους στα δύο υδρομασάζ, στο σιάτσου ή και στο χαμάμ. Σε μία αίθουσα μέσα στο spa, όπως πληροφορηθήκαμε, το μασάζ γίνεται κάτω από μία «ψιλή βροχή» (μασάζ βροχής) εντείνοντας την χαλάρωση. Στις υπόλοιπες υπηρεσίες του spa συμπεριλαμβάνεται η ρεφλεξολογία και η αισθητική προσώπου. Πραγματικά, μια ολοκληρωμένη περιποίηση αισθήσεων και σώματος. Στον ίδιο όροφο υπάρχει αίθουσα με δύο πίνγκ πόνγκ καθώς και τα αποδυτήρια τα οποία είναι αρκετά ευρύχωρα και άνετα.

Όπως σε κάθε γυμναστήριο που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και εδώ προσφέρεται η προπόνηση δόνησης με δυο μηχανήματα καθώς και η διατροφολογική και διαιτολογική υποστήριξη του πελάτη από ειδικευμένο γιατρό. Ανά πάσα στιγμή στο χώρο υπάρχουν 6 γυμναστές/ριες, πρόθυμοι να σας βοηθήσουν στην προπόνησή σας. Το Let’s go Gym είναι ανοιχτό καθημερινά 07:00 το πρωί με 02:00 και τα Σάββατα 07:00 με 12:00 τα μεσάνυχτα. Η ετήσια συνδρομή ξεκινά από 299€ και προσαρμόζεται ανάλογα με τις πρόσθετες υπηρεσίες. Το γυμναστήριο αποτελεί επίσης έδρα της σχολής Fitness και Aerobic ‘Studio One’ με αρκετά σεμινάρια και μαθήματα να παραδίδονται στις αίθουσές του.

Πληροφορίες: *Let's go gym, Λ. Βουλιαγμένης 270, 210 9716779, 210 9719486, 210 95361623, 6944640082 
*LET'S GO gym, Καλλιθέα (Λ. Θησέως 9, τηλ. 210 9536163)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v