Joe Weider: Ποιότητα και οικονομία

Joe Weider: Ποιότητα και οικονομία
Από τις μεγαλύτερες αλυσίδες γυμναστηρίων, με 22 γυμναστήρια σε όλη την Αττική, τα Joe Weider φημίζονται για τις αρκετά καλές υπηρεσίες που παρέχουν και τις πολύ οικονομικές τιμές συνδρομών. Αποφασίσαμε να επισκεφθούμε ένα από τα πιο καινούργια (άνοιξε μόλις το 2007) και συγκεκριμένα το Joe Weider Λυκόβρυσης στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.

Στον μεγάλο κεντρικό χώρο του γυμναστηρίου εκτός από την reception και τον χώρο υποδοχής βρίσκουμε και το σύνολο των οργάνων γυμναστικής καθώς και των διαδρόμων. Αριστερά και μέσα όπως μπαίνουμε, σε ένα ξεχωριστό επίπεδο υπάρχουν τα ελεύθερα βάρη, μερικώς αυτονομημένα από τον υπόλοιπο χώρο. Εκεί βρίσκουμε τους «λάτρεις» του είδους, κυρίως άντρες. Κοντά στα βάρη υπάρχει επίσης ψύκτης καθώς και ψυγείο με energy drinks. Όλα τα μηχανήματα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και γενικότερα ο κεντρικός χώρος του γυμναστηρίου είναι αρκετά άνετος. Τα πρωινά υπάρχει ένας γυμναστής έτοιμος να σας βοηθήσει, ενώ το απόγευμα τις ώρες αιχμής υπάρχουν τρείς. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι το συγκεκριμένο γυμναστήριο λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως όλες τις μέρες πλήν Κυριακής. Στο ισόγειο του γυμναστηρίου βρίσκονται τα αποδυτήρια, η αίθουσα aerobic και η αίθουσα για solarium. Τα αποδυτήρια είναι αρκετά μεγάλα και ευρύχωρα. Με ντουλαπάκια που ασφαλίζουν με λουκέτο, σάουνα και ντουζ. Ακριβώς δίπλα, στην αίθουσα αεροβικής λαμβάνουν χώρα τα πολυάριθμα ομαδικά προγράμματα του γυμναστηρίου. Power Yoga, Pilates, Cardio, Step και πολλά ακόμα είναι διαθέσιμα προς παρακολούθηση.

Στις υπόλοιπες υπηρεσίες του γυμναστηρίου συμπεριλαμβάνεται η προπόνηση δόνησης με το Nemes System, μηχάνημα που βρίσκεται σε ξεχωριστό δωματιάκι στην κεντρική αίθουσα, όπως επίσης και η παρακολούθηση από εξειδικευμένο διατροφολόγο, που χρεώνεται όμως εξτρά. Τα πακέτα τιμών των Joe Weider είναι και ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να επιλέξετε την συγκεκριμένη αλυσίδα. Οι τιμές είναι εξαιρετικά χαμηλές με τα ετήσια απλά πακέτα να κυμαίνονται από 179 -200€ (ανάλογα με την εκάστοτε προσφορά). Η μηνιαία συνδρομή είναι στα 60€, ενώ έχετε και την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε όλα τα γυμναστήρια τις αλυσίδας με την συνδρομή universal (199€)

Σε γενικές γραμμές, αν δεν έχετε εξαιρετικές απαιτήσεις από ένα γυμναστήριο, αλλά ψάχνετε για έναν ισορροπημένο συνδυασμό ποιότητας υπηρεσιών και τιμής τότε η επιλογή του πιο κοντινού σε εσάς Joe Weider ίσως να αποδειχτεί ιδανική.

Περιοχές: Μελίσσια, Κυψέλη, Αγ. Παρασκευή, Κορυδαλλός, Λυκόβρυση, Πειραιάς, Περιστέρι, Κερατσίνι, Ηλιούπολη, Πετρούπολη, Δραγατσανίου, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Σαλαμίνα Παγκράτι, Ν. Μάκρη, Γουδί, Ζωγράφου, Ν. Φιλαδέλφειας, Ν. Ιωνίας, Γαλάτσι, Ν. Ερυθραία

*Ευχαριστούμε πολύ την υπεύθυνη του Joe Weider Λυκόβρυσης κα. Κάκια Μαμαλάκη για την βοήθειά της στην παρουσίαση του γυμναστηρίου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v