Holmes Place: Γυμναστική … Πολυτελείας!

Holmes Place: Γυμναστική … Πολυτελείας!
Οne life. Live it well. Με αυτό το μότο τα «γεννημένα» στην Αγγλία Holmes Place εκφράζουν την φιλοσοφία τους. Πρόκειται για περίπου 100 health, fitness & lifestyle clubs με παγκόσμια παρουσία, που αριθμούν περισσότερα από 250.000 μέλη. Στην Ελλάδα υπάρχουν προς το παρόν 2 γυμναστήρια της αλυσίδας, συγκεκριμένα στο Κολωνάκι (εμπορικό κέντρο City Link) και στο Μαρούσι (Αίθριο). Επισκεφθήκαμε τα Holmes στο Μαρούσι και ήταν όντως όπως τα περιμέναμε.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα γυμναστήριο «πολλών αστέρων». Όχι μόνο για τους διάσημους που φιλοξενεί, αλλά κυρίως για την εξαιρετική ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Στην είσοδο εκτός από την reception, υπάρχει mini bar με σαλάτες, σάντουιτς και energy drinks. Αφού περάσουμε την reception, στα δεξιά μας και κάτω μπαίνουμε στην αίθουσα με τα αποδυτήρια. Δίπλα ακριβώς είναι και η αίθουσα του spa σε ένα πραγματικά φιλόξενο, πολυτελές, αλλά κυρίως πολύ χαλαρωτικό περιβάλλον. Τα αποδυτήρια είναι ευρύχωρα με πολλά ντουλαπάκια, ήρεμη μουσική, εξαερισμό, ντους, χαμάμ και σάουνα. Πετσέτες μπορείτε να πάρετε από την υποδοχή. Τα αποδυτήρια (αντρικά και γυναικεία) συνδέονται εσωτερικά με την πισίνα του γυμναστηρίου. Στη θερμαινόμενη αυτή πισίνα μήκους 25 μέτρων μπορεί κανείς να κολυμπήσει ελεύθερα ή να συμμετέχει σε μαθήματα aqua aerobics. Επιπλέον, το club παρέχει στα παιδιά των μελών του τη δυνατότητα να εγγραφούν στην παιδική ακαδημία κολύμβησης και να παρακολουθήσουν μαθήματα κολύμβησης σε ομαδικά τμήματα. Απέναντι από τα αποδυτήρια σε ξεχωριστή ευρύχωρη αίθουσα βρίσκονται οι διάδρομοι και τα ελλειπτικά, το καθένα με δική του τηλεόραση.

Στο αριστερό μέρος δίπλα από το μπαρ βρίσκεται η αίθουσα με τα όργανα. Ένας μεγάλος χώρος με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία μάλιστα λειτουργούν ηλεκτρονικά υποδεικνύοντας στον ασκούμενο ποιες ασκήσεις πρέπει να κάνει και με ποια ένταση. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται τα ελεύθερα βάρη, όπως και τα μηχανήματα για τους κοιλιακούς. Οι γυμναστές είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας βοηθήσουν και δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε πελάτη ξεχωριστά. Μερικοί από αυτούς είναι και Personal Trainers (μπορούν δηλαδή να αναλάβουν εξολοκλήρου την διατροφή και την προπόνησή σας).

Στον υπόλοιπο χώρο του γυμναστηρίου υπάρχουν επίσης 2 ευρύχωρες αίθουσες Studio (όπου κάθε μήνα πραγματοποιούνται περισσότερα από 300 ομαδικά μαθήματα aerobic), ειδικά διαμορφωμένο spinning studio (αίθουσα με ποδήλατα) και 3 γήπεδα του squash για ελεύθερη προπόνηση. Αρκούν μάλλον για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη το parking για τα μέλη του γυμναστηρίου, μιας και η περιοχή είναι αρκετά δύσκολη στον συγκεκριμένο τομέα. Το γυμναστήριο είναι ανοιχτό Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 - 00.00 και Σάββατο 09:00 με 21:00.

Αν λοιπόν ψάχνετε το κάτι παραπάνω, ή μάλλον το … πολύ κάτι παραπάνω, τότε τα Holmes Place είναι για εσάς. Ιδανικό περιβάλλον, εξαιρετική ατμόσφαιρα, πολλές παροχές –με το αζημίωτο φυσικά- και ετήσια συνδρομή που ξεκινάει από 1200€ και προσαρμόζεται ανάλογα με τις παροχές που θα επιλέξετε.

*Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το επίσημο site των γυμναστηρίων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v