5 ανοικτά αυτοκίνητα για όλα τα γούστα (και τις τσέπες)

Ουρανός και αίσθηση ελευθερίας. Εάν για εσάς το ανοικτό αυτοκίνητο δεν είναι μόνο σύμβολο status, το αφιέρωμα του In2life με πέντε "cabrio" για όλες τις τσέπες σας ενδιαφέρει. Και θα σας λείπει μόνο το καπέλο.  
5 ανοικτά αυτοκίνητα για όλα τα γούστα (και τις τσέπες)
Το ανοικτό αυτοκίνητο ήταν μέχρι πρότεινος για τους Έλληνες σύμβολο status. Σε αυτό βοηθούσε και το ότι παλαιότερα δύσκολα κυκλοφορούσαν ανοικτά αυτοκίνητα στην κατηγορία των «φθηνών» ή- έστω- όχι των πανάκριβων.

Τα τελευταία χρόνια η δυνατότητα να βλέπει κανείς τον ουρανό από το όχημά του «πέρασε» και στους πιο low budget οδηγούς, καθώς μια σειρά από μεσαίας κατηγορίας αυτοκίνητα ή και από αυτοκίνητα πόλης άνοιξε... την οροφή του στο καταναλωτικό κοινό.

Στην Ελλάδα, όπου ισχύει (;) το γνωστό «έχουμε εννιά μήνες καλοκαίρι» ήμασταν ανέκαθεν φίλοι του ανοικτού αυτοκινήτου, αρεσκόμενοι είναι η αλήθεια και στο status που λέγαμε.

Η βελτίωση της ποιόητας συναρμογής των οχημάτων αυτού του τύπου που παλαιότερα «κουδούνιζαν» μετά την πάροδο λίγων ετών, σε συνδυασμό και τα hard top, άνοιξαν ακόμη περισσότερο την αγορά.

Το In2life επέλεξε και σας παρουσιάζει πέντε διαφορετικά μοντέλα ανοικτών αυτοκινήτων από όλες τις κατηγορίες κόστους, ώστε το μόνο που θα χρειάζεστε, είναι ένα καπέλο και κάμποσο αντιηλιακό.

Επιμέλεια Αφιερώματος: Αρης Δαμουλάκης
 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v