Siemens Gigaset S670: Πάνω απ'όλα η οικολογία

Siemens Gigaset S670
Με φινίρισμα από χρώμιο και μαύρο ματ και με νέο σχήμα βάσης σε μορφή ορθής γωνίας “L”, το Gigaset S670 είναι μία όμορφη συσκευή για το σπίτι ή το γραφείο. Το νέο αυτό τηλέφωνο κατηγορίας S (S-Class) περιλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο για έως 250 καταχωρήσεις στο τηλεφωνικό κατάλογο με τρείς διαφορετικούς αριθμούς για κάθε επαφή, διεύθυνση email και υπενθύμιση γενεθλίων. Επίσης, υποστηρίζεται η αποστολή και λήψη γραπτών μηνυμάτων για έως 612 χαρακτήρες, περιλαμβανομένων και των Ελληνικών. Η συσκευή υποστηρίζει τη λειτουργία ανοιχτής συνομιλίας και διαθέτει υποδοχή για ακουστικά hands free headset.

Χάρη στη νέα τεχνολογία της Siemens, ECO-DECT και τη χρήση νέων τροφοδοτικών, επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας έως 60% σε σύγκριση με τα συμβατικά ασύρματα τηλέφωνα Siemens. Επιπλέον, η ισχύς εκπεμπόμενου σήματος του σταθμού βάσης είναι μεταβαλλόμενη και μηδενίζεται όταν το ακουστικό είναι τοποθετημένο στο σταθμό βάσης.

Τέλος, όταν χρησιμοποιούνται περισσότερα από ένα ακουστικά (δυνατότητα χρήσης έως 6 ακουστικών), ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει ή απενεργοποιήσει χειροκίνητα μέσω του μενού τη λειτουργία περιορισμού ισχύος του εκπεμπόμενου σήματος, μία ρύθμιση η οποία μειώνει την εμβέλεια εκπομπής σε κλειστούς χώρους στα 25 μέτρα περίπου.

Η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου φόρου της συσκευής είναι 90 €.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v