Transcend TS1GPF710: Η ψηφιακή κορνίζα που σας... ξυπνά

Απλή στη χρήση, χωρίς την ανάγκη για εμφανίσεις φιλμ ή εγκατάστασης/σύνδεσης με υπολογιστές, το μόνο που χρειάζεται η ψηφιακή κορνίζα της Transcend είναι να τοποθετήσετε μια συμβατή κάρτα μνήμης από την φωτογραφική κάμερα ή το κινητό σας στην ειδική υποδοχή.

Αυτόματα θα απολαύσετε τις εικόνες από τα αρχεία φωτογραφιών και βίντεο, ή μουσικά κομμάτια από τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία. Οι συμβατοί τύποι μνήμης είναι SD / SDHC / MMC / MS / CF, ενώ μπορείτε παράλληλα να συνδέσετε και USB stick στην ειδική υπόδοχή, και να μεταφέρετε τα αρχεία σας στην εσωτερική μνήμη που φτάνει το 1GB.

Η συσκευή διαθέτει λειτουργίες zoom και περιστροφής των εικόνων, ενσωματώνει μία πολύ πρακτική ένδειξη ημερολογίου με ρολόι, και ξυπνητήρι που μπορείτε να το ρυθμίσετε να χτυπάει στους ήχους των αγαπημένων σας τραγουδιών (MP3, WAV, WMA).
 
Η αναπαραγωγή στην οθόνη γίνεται σε 16:9 φορμά, με ανάλυση 480x234 pixels, μεγάλη γωνία θέασης και πλούσια χρώματα. Μπορεί να τοποθετηθεί στο χώρο σας οριζόντια ή κάθετα (portrait ή landscape), αλλά και να στηριχτεί σε τοίχο.

Η ενδεικτική τελική τιμή της συσκευής είναι 129 ευρώ και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύησης κατασκευαστή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v