Βασίλης Μοσχονάς: "Ακόμα δεν έχω χορτάσει τη Σπείρα"

Βασίλης Μοσχονάς: "Ακόμα δεν έχω χορτάσει τη Σπείρα"
-Τι σημαίνει η Σπείρα για σένα;
-Η Σπείρα για μένα σημαίνει μια μεγάλη σχολή που και να την χρυσοπληρώσεις δεν την βρίσκεις. Και ήταν το καλύτερο για μένα. Με δάσκαλο βέβαια τον Κραουνάκη. Και είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι έχω συνηθίσει μέχρι τώρα στην επαγγελματική μου πορεία, καθώς είμαι λαϊκός τραγουδιστής και έχω μάθει να ελέγχω τον εαυτό μου, να λειτουργώ μες την ομάδα, «όλοι για έναν και ένας για όλους». Το θεωρώ μεγάλη τύχη και τιμή να συμμετέχω στη Σπείρα.

-Ένα σχόλιο για τον Σταμάτη;
-Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι για μένα φίλος, δάσκαλος και νονός. Μου κάνει εντύπωση πως ό,τι και να σου ζητήσει να κάνεις, ξέρει ότι μπορείς να το κάνεις εκ των προτέρων. Δε σου ζητάει τίποτα παράλογο. Σε βοηθάει ακόμα και αν δυσκολευτείς. Ανεβαίνει στη σκηνή και είτε θα στο τραγουδήσει, είτε θα σου δείξει τις κινήσεις είτε θα στο χορέψει. Με το Σταμάτη είχαμε συνεργαστεί και στο παρελθόν και είχα πάρει μια πρώτη γεύση από την έννοια της ομάδας και των αποχωρήσεων. Όταν δένεσαι με μία ομάδα και όταν περνάω καλά δε θέλω να αποχωρήσει κανείς. Το καλό είναι ότι ο Σταμάτης και όλοι της ομάδας όταν είναι να εισχωρήσει ένα νέο μέλος κοιτάμε να είναι κοντά στα δικά μας δεδομένα.

-Ανοίγει τις πόρτες το όνομα "σπείρα";
-Ε βέβαια. Οποιαδήποτε δουλειά κι αν κάνεις είναι η προίκα σου.

-Μετά τη Σπείρα, τι;
-Ακόμα δεν την έχω χορτάσει και καθώς έχω κάνει διάφορα πράγματα εκτός σπείρας στο παρελθόν, αυτή η περίοδος είναι σαν να ξανακάθομαι στα θρανία και μαθαίνω, με δάσκαλο το Σταμάτη φυσικά. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, ο Σταμάτης είναι πολύ απαιτητικός και καλά κάνει. Εν ολίγοις δε σκέφτομαι το αύριο τώρα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v