Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνη

Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνη
Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνη
Όταν αναζητά κανείς δώρο για γυναίκα θα πρέπει, καλώς ή κακώς να σκέφτεται και σαν γυναίκα. Τι εννοούμε; Σε μία γυναίκα δεν κάνουμε ένα δώρο που πιστεύουμε ότι χρειάζεται, ή κάποιο που θεωρούμε ότι ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά της. Κάνουμε ένα δώρο που απλά θα την κάνει να νιώσει όμορφη ή ευτυχισμένη ή κατά προτίμηση και τα δύο.

Οι γυναίκες εκτιμούν τα δώρα που τις κάνουν να χαμογελούν και προτιμούν σίγουρα κάτι που έχουν ήδη δύο και τρεις φορές από κάτι πολύ ακριβό μεν αλλά απρόσωπο δε. Δώρα με συναίσθημα λοιπόν, όπως ένα όμορφο φόρεμα, ένα αισθησιακό άρωμα ή ένα συγκινητικό βιβλίο. Δώρα που θυμίζουν στη γυναίκα, την αγαπημένη, τη φίλη ή τη μαμά μας πως την αγαπάμε ακριβώς επειδή είναι η σημαντική γυναίκα της ζωής μας.

Τι μπορούμε να δωρίσουμε λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα σε εκείνη;

* Magellan RoadMate 3000T: Το πιθανότερο είναι ότι θα γελάσει. Μπορεί, όμως, και να θυμώσει. Αρκεί να της εξηγήσετε πως δεν της δωρίζετε το συγκεκριμένο GPS επειδή την θεωρείτε εντελώς ανίκανη και απροσανατόλιστη οδηγό, αλλά για όλους του υπόλοιπος λόγους που κάνουν τη συγκεκριμένη συσκευή πραγματικά χρήσιμη. Ποιοι είναι αυτοί; Μπορεί να δεχτεί το Traffickit που σας επιτρέπει να αποφεύγετε δρόμους όπου εκτελούνται έργα ή έχουν αποκλειστεί λόγω ατυχήματος ή κυκλοφοριακής συμφόρησης. Βρίσκει αμέσως το δρόμο που ψάχνετε ενώ μπορεί να σας παρέχει γρήγορα εναλλακτικές της διαδρομής που αναζητάτε. Περιλαμβάνει 11 γλώσσες, αυξάνει την ένταση του ήχου όταν η ταχύτητα του οχήματος ξεπεράσει τα 75 km/h, ενώ ο χάρτης μπορεί να εμφανίζεται κανονικά ή τρισδιάστατα. Η τιμή του είναι στα 499 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα E-gadgets, όπου ανακαλύψαμε τη συγκεκριμένη συσκευή.

* Άρωμα Marc Jacobs: Ένα αισθησιακό άρωμα αποτελεί πάντα ανεκτίμητο δώρο για κάθε γυναίκα. Ο κορυφαίος σχεδιαστής Marc Jacobs εμπνεύστηκε από τα vintage εσώρουχά του και δημιούργησε το Blush ένα ρομαντικό άρωμα από νέκταρ γιασεμιού με τόνους κίτρου, νότες λουλουδιών, κασμίρι και σανδαλόξυλο. Το δε μπουκάλι του, σε παλ ροζ χρώμα και μαλακή συσκευασία κάνει αυτό το άρωμα πραγματικά ιδιαίτερο, και τη γυναίκα που το φορά να αποπνέει ασύγκριτη θηλυκότητα. Θα το βρείτε στα καταστήματα Sephora. Η τιμή του είναι 75 ευρώ για τα 50ml, 95 ευρώ για τα 100ml και 36 ευρώ για το body lotion.

* Σετ περιποίησης από τα Mastic Spa: Αν πάλι η καλή σας προτιμά τα πιο φυσικά προϊόντα περιποίησης, η λύση βρίσκεται στα καταστήματα Mastic Spa. To Mastic Spa Glow-Therapy Kit δημιουργήθηκε για να προσφέρει λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα του προσώπου. Στο σετ περιέχονται: Το Mastic Fruits Cocktail, μία κρέμα για τη λάμψη και την ανανέωση της επιδερμίδας με κοκτέιλ φρούτων. Το Day Prosun, μία κρέμα ημέρας με δείκτη U.V. Spf 15. Το Milk & Lotion 2 in 1, που χαρίζει γρήγορο και βαθύ καθαρισμό με μία κίνηση, ενώ περιέχει Μαστίχα και Χιώτικη Αγριομολόχα. Και το Face Scrub, ένα πήλινγκ προσώπου με φυσικούς μικρόκοκκους ελιάς. Το βρήκαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Mastic Spa και η τιμή του είναι στα 57,90 ευρώ.

* Φόρεμα Mango: Ένα φόρεμα είναι ίσως το πιο κατάλληλο δώρο που μπορεί να κάνει ένας άνδρας σε μία γυναίκα τις ημέρες των γιορτών. Και αυτό γιατί δείχνει ότι ενδιαφέρεται για την εμφάνισή της, θέλει να τη βλέπει όμορφη, ενώ εκφράζει με αυτόν τον τρόπο και το προσωπικό του γούστο. Άλλωστε, αν το φόρεμα αυτό ταιριάζει με την περίσταση, η γυναίκα μπορεί να το φορέσει και να το χαρεί στο ρεβεγιόν ή σε κάποια άλλη γιορτή των ημερών. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Mango θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από casual αλλά και πιο βραδινά φορέματα. Αυτό που επιλέξαμε εμείς μας άρεσε γιατί φοριέται όλες τις ώρες της μέρας, ενώ διαθέτει την πλέον επίκαιρη στιλιστικά γραμμή. Διατίθεται σε όλα τα μεγέθη και η τιμή του είναι 42,90 ευρώ.

* Βιβλίο: Εφόσον η γυναίκα τα αγαπά, τα βιβλία είναι πάντα μα πάντα τα πιο ευπρόσδεκτα δώρα. Επισκεφθήκαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Βιβλιοπωλείου Πρωτοπορία και πραγματικά δυσκολευτήκαμε, λόγω των αμέτρητων προτάσεων, να επιλέξουμε αυτό που θα χαρίζαμε στην καλή μας φίλη ή τη μαμά μας. Καταλήξαμε στις «Επικίνδυνες λέξεις», το νέο βιβλίο της Φιλομήλας Λαπατά, από τις εκδόσεις Καστανιώτη, που αναφέρεται στις δίδυμες αδερφές Μυρσίνη και Αταλάντη που βιώνουν καθώς μεγαλώνουν μία σχέση μίσους και πάθους μεταξύ τους. Η τιμή του από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Πρωτοπορίας είναι στα 15,05 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v