Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον

Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον
Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον
Λένε πως οι άνδρες είναι πιο δύσκολοι με τα δώρα από τις γυναίκες. Δεν ευχαριστιούνται εύκολα με αυτό που τελικά τους προσφέρουμε, ενώ είναι εξ’αρχής πολύ δύσκολο να επιλέξουμε για αυτούς κάτι που πραγματικά θα τους αρέσει. Κι όμως, αν το ψάξουμε λίγο παραπάνω, το στερεότυπο αυτό είναι μάλλον μύθος.

Ένα διασκεδαστικό ηλεκτρονικό παιχνίδι, ένα μοντέρνο κασκόλ, ένα ζευγάρι ζεστές παντόφλες είναι δώρα που θα ταίριαζαν σε κάθε άνδρα και που, αν προσφερθούν με αγάπη, μπορούν να του χαρίσουν χαρά. Ο σκοπός είναι να του δείξετε πως αναζητήσατε κάτι που πραγματικά του ταιριάζει και που μπορεί να του προσφέρει αναψυχή και ευχαρίστηση.

Τι μπορούμε, λοιπόν, να δωρίσουμε στον καλό μας, το φίλο μας, ή το μπαμπά μας στα φετινά Χριστούγεννα;

* Mr Soccer Robot Football: Τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ σε ένα γήπεδο 60 x 43, προπονούνται, τρέχουν και σουτάρουν προς όλες τις κατευθύνσεις, χαρίζοντάς σας την απόλαυση του πραγματικού ποδοσφαίρου. Συνολικά 14 τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ, συναγωνίζονται με τις εμφανίσεις της Αγγλίας και της Βραζιλίας, ενώ το ηλεκτρονικό πλήθος ζητωκραυγάζει για τη νίκη. Στο σετ του mini soccer περιλαμβάνονται επίσης 2 χειριστήρια, 2 τέρματα, 4 μπάλες ποδοσφαίρου, ανταλλακτικά μποτάκια και ένα σετ με αυτοκόλλητα διεθνών σημαιών. Σφυρίξτε την εκκίνηση και χαθείτε στη μαγεία του ποδοσφαίρου! Το παιχνίδι αυτό το βρήκαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-gadgets και η τιμή του είναι στα 69 ευρώ.

* Μανικετόκουμπα Manetti: Ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα είναι πάντα ένα καλοδεχούμενο δώρο. Είναι κομψά, προσδίδουν μία αίσθηση πολυτέλειας και είναι πάντα χρήσιμα για τους άνδρες που συνηθίζουν να ντύνονται πιο επίσημα. Τα συγκεκριμένα μανικετόκουμπα της εταιρίας Pepe Mateu τα βρήκαμε στο online shop της εταιρίας Manetti. Είναι μεταλλικά σε ασημί απόχρωση με μαύρη πέτρα στο κέντρο τους, αρκετά μοντέρνα για να μη δημιουργούν ενδυματολογικούς περιορισμούς και κοστίζουν 69 ευρώ.


* Σετ περιποίησης Agent Provocateur:
Το πιθανότερο είναι πως δύσκολα θα αποφάσιζε να κάνει ένα τέτοιο δώρο στον εαυτό του. Δεν είναι λίγες, όμως, οι φορές που παραπονιέται πως αισθάνεται το δέρμα του άγριο, ξηρό και κουρασμένο. Η σειρά Picture Perfect του οίκου Agent Provocateur δημιουργήθηκε για να παρέχει στο ανδρικό πρόσωπο όλη την ευεξία που χρειάζεται. Αποτελείται από ένα γαλάκτωμα καθαρισμού με γλυκόλη που αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό, ένα απολεπιστικό που ξαναδίνει στο δέρμα τη χαμένη λάμψη της νεότητάς του, μία κρέμα ξυρίσματος που λειαίνει και ετοιμάζει το δέρμα για τέλειο ξύρισμα και ένα καταπραϋντικό γαλάκτωμα για μετά το ξύρισμα, το οποίο μειώνει την αίσθηση του εγκαύματος μετά από κάθε ξύρισμα. Όσο για το άρωμα των προϊόντων, το όνομα Agent Provocateur αποτελεί εγγύηση. Το βρήκαμε στα καταστήματα Sephora και η τιμή του είναι στα 37 ευρώ.

* Δερμάτινες παντόφλες: Μπορεί να έχει ήδη αλλά ένα ζευγάρι παντόφλες είναι πάντα ένα χρήσιμο και «ζεστό» δώρο για τα Χριστούγεννα. Ειδικά αν οι παντόφλες αυτές διαθέτουν το στυλ και την ποιότητα των προϊόντων Zara Home. Τις βρήκαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Zara Home και μας άρεσαν για την κομψή γραμμή τους και την άνετη φόρμα τους. Είναι φτιαγμένες από μαύρο συνθετικό δέρμα και διατίθενται σε νούμερα από 40 μέχρι 45. Η τιμή τους είναι στα 34,90 ευρώ.

* Κασκόλ Tie Rack: Τα καταστήματα Tie Rack είναι γνωστά για την τεράστια συλλογή τους περισσότερο σε ανδρικά και λιγότερο σε γυναικεία αξεσουάρ. Γραβάτες, μαντήλια, παπιγιόν, μανικετόκουμπα σε αρκετά λογικές τιμές, φιγουράρουν στα ράφια των καταστημάτων κάνοντας την τελική επιλογή ιδιαίτερα δύσκολη. Εκεί βρήκαμε και τα μάλλινα κασκόλ της φωτογραφίας, σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, ανάλογα με τα χρώματα που προτιμάει και σε πολύ μοντέρνο σχέδιο. Ένα πραγματικά απαραίτητο δώρο για τις κρύες γιορτινές νύχτες. Η τιμή τους κυμαίνεται στα 30 ευρώ. Καταστήματα Tie Rack θα βρείτε στο εμπορικό κέντρο The Mall, στο Μαρούσι, και στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v