Notos Galleries Home: 50 προτάσεις ανανέωσης

Παραδοσιακά συνδεδεμένη με την ανανέωση του σπιτιού, η περίοδος που διανύουμε είναι ιδανική για τέτοια ψώνια. Επισκεφθήκαμε το Notos Galleries Home της πλατείας Κοτζιά και συγκεντρώσαμε πενήντα προτάσεις και ιδέες που θα ανανεώσουν, μαζί με όλους τους χώρους του σπιτιού, και τη διάθεσή σας.
Notos Galleries Home: 50 προτάσεις ανανέωσης

* Βρείτε τις καλύτερες αγορές για το μέρος του σπιτιού που σας ενδιαφέρει, στα υποθέματα του Αφιερώματος

Η μόδα της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού χτυπά επιτακτικά την πόρτα του σπιτιού μας. Και εμείς της ανοίγουμε επιλέγοντας τα καλύτερα κομμάτια επίπλων και ειδών για το σπίτι, σύμφωνα με τις προτάσεις του πρώτου πολυκαταστήματος οικιακών ειδών, του Notos Galleries Home.

Οκτώ όροφοι με μία τεράστια ποικιλία από μάρκες, για κάθε γωνιά του σπιτιού, μας υποδέχονται στην πλατεία Κοτζιά, προσφέροντας λύσεις και προτάσεις που μπορούν να κάνουν την οικιακή ζωή μας ομορφότερη και πιο λειτουργική.

Ακολουθήστε μας σε αυτό το ταξίδι των σχεδίων και των χρωμάτων, εμπνευστείτε από τις ιδέες των σπουδαιότερων δημιουργών επίπλων και μεταμορφώστε το προσωπικό σας καταφύγιο έτσι όπως πάντα το ονειρευόσασταν.

Εμείς, στην προσπάθειά μας να σας διευκολύνουμε, ανακαλύψαμε τις ομορφότερες γωνιές του Notos Galleries Home, ξεχωρίσαμε τα σχέδια και τα είδη που μας εντυπωσίασαν και δημιουργήσαμε τη δική μας gallery προτάσεων για το σαλόνι, την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό δωμάτιο, τη βεράντα και τον κήπο, αλλά και το μπάνιο. Δεν ήταν εύκολο.

Οι επιλογές ήταν αμέτρητες και η κάθε εταιρία είχε κάτι μοναδικό να προτείνει. ”Συμβιβαστήκαμε” στα καλύτερα και αφήνουμε από εδώ και πέρα εσάς να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο γούστο και τις ανάγκες σας.

Ε.Μ.

φωτoγραφίες: Βαγγέλης Αποστολάκης

* Βρείτε τις καλύτερες αγορές για το μέρος του σπιτιού που σας ενδιαφέρει, στα υποθέματα του Αφιερώματος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v