Περί καταλυμάτων

Φθάνοντας στην εξωτική Τυνησία, σε έναν πραγματικό παράδεισο, η διαμονή είναι κάτι που δεν θα σας απασχολήσει. Σε κάθε πόλη υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες για όλα τα γούστα, για όλες τις ανάγκες και κυρίως για... όλες τις τσέπες.

Φθάνοντας στην εξωτική Τυνησία, σε έναν πραγματικό παράδεισο, η διαμονή είναι κάτι που δεν θα σας απασχολήσει. Σε κάθε πόλη υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες για όλα τα γούστα, για όλες τις ανάγκες και κυρίως για... όλες τις τσέπες.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως οι χώρες της Βορείου Αφρικής ενδείκνυνται για υψηλής ποιότητας τουρισμό, αφού αφενός, αυτός είναι αρκετά οικονομικός σε σχέση με τις τιμές της Ευρώπης και αφετέρου δεν αξίζει να ρισκάρετε μια δυσεντερία λόγω της διαφοράς στην ποιότητα του νερού και των τροφών.

Το in2life επέλεξε και προτείνει τα εξής:

El Hana International Hotel

Στην καρδιά της Τύνιδας, το ξενοδοχείο El Hana International Hotel φαντάζει επιβλητικό. Δίπλα στο Εθνικό Θέατρο της πόλης και μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο προκαλεί δέος για κάθε επισκέπτη.

Πρόκειται για δεκαώροφη ξενοδοχειακή μονάδα με 212 δωμάτια. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν μοναδικές παραλίες με κατάλευκη άμμο και γαλάζια νερά. Στο ευρύχωρο και υπερσύγχρονο λόμπι του απεικονίζεται ο μοναδικός του χαρακτήρας αλλά και η κομψότητα ολόκληρου του ξενοδοχείου.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο, κλιματισμό, ραδιόφωνο, έγχρωμη τηλεόραση και σίδερο. Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται επίσης εστιατόριο, 3 μπαρ, καφετέρια, κομμωτήριο, κλαμπ, πλυντήρια και 24ωρο room service.

Σε περίπτωση επαγγελματικών αναγκών, το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα συνεδριάσεων, χωρητικότητας 250 ατόμων.

Le Sultan Hotel Hammamet

Σε απόσταση 3 χλμ. από το κέντρο της πόλης Hammamet και μόλις 6 χλμ. από τα γήπεδα γκολφ Yasmine και Citrus βρίσκεται το ξενοδοχείο Le Sultan Hotel Hammamet. Η ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει 250 δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής και υπέροχη θέα σε δύο απέραντες παραλίες.

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται δορυφορική τηλεόραση, ράδιο, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο ενώ κάθε δωμάτιο διαθέτει το δικό του μπαλκόνι. Επίσης, διαθέτει πισίνα, εστιατόριο, μπαρ και συνεδριακή αίθουσα χωρητικότητας 120 ατόμων. Οι τιμές για τα δωμάτια κυμαίνονται από 70 έως 150 ευρώ.

Abou Nawas Tozeur

Μόλις 2 χλμ από το κέντρο της πόλης Tozeur και από το αεροδρόμιο, το ξενοδοχείο Abou Nawas Tozeur υπόσχεται μοναδικές διακοπές. Η μονάδα διαθέτει 88 υπερσύγχρονα δωμάτια με τηλεόραση, κλιματισμό και τηλεόραση. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τοπικές νοστιμιές και να απολαύσουν το απεριτίφ τους δίπλα στην πισίνα. Οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από 85 ευρώ.

Moevenpick Ulysse Palace & Thalasso Djerba

Το ξενοδοχείο Moevenpick Ulysse Palace & Thalasso βρίσκεται σε απόσταση 10 χλμ. από το μοναδικό κέντρο της πόλης Djerba. Η μονάδα ακουμπά σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Τυνησίας, με κατάλευκη άμμο.

Τα δωμάτια ακολουθούν λιτή γραμμή με πληθώρα όμως παροχών: Κάθε δωμάτιο διαθέτει κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ, τηλέφωνο, σεσουάρ, ράδιο, χρηματοκιβώτιο και σύνδεση για πρόσβαση στο internet. Επιπλέον, στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται γήπεδο γκολφ, γυμναστήριο, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, πλυντήρια, καταστήματα, γήπεδο τένις, πάρκινγκ, 3 εστιατόρια, 24ωρο room service και σάουνα.

Στα εστιατόρια του ξενοδοχείου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τόσο διεθνή όσο και την τοπική κουζίνα. Πρόκειται για τον ιδανικό προορισμό αν αυτό που ζητάτε είναι η ξεκούραση και ταυτόχρονα η πολυτέλεια. Οι τιμές κυμαίνονται από 130 έως 250 ευρώ.

Abou Nawas Boujaafar Hotel Sousse

Στο κέντρο της πόλης Sousse και μόλις 400 μέτρα από την παραλία βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα Abou Nawas Boujaafar Hotel. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο που δίνει τη γεύση από το φαντασμαγορικό Hollywood.

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται φύλαξη των παιδιών, κομμωτήριο, καφετέρια, μπαρ, γήπεδο γκολφ, γυμναστήριο, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, 24ωρο room service, γήπεδο τένις, εστιατόριο, καταστήματα και σάουνα. Κάθε δωμάτιο διαθέτει κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, μπαρ, τηλέφωνο και μπαλκόνι. Στο ξενοδοχείο προφέρεται ακόμα θαλασσοθεραπεία για αναζωογόνηση και χαλάρωση. Οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται από 95 έως 145 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v