Πού θα μείνετε

Οι ξενοδοχειακές μονάδες είναι πολλές και απευθύνονται σε κάθε επισκέπτη. Μπορείτε να βρείτε από ξενοδοχεία 5 αστέρων μέχρι Hostels τα οποία έχουν τη δική τους ταυτότητα και ιδιαιτερότητα.

Οι ξενοδοχειακές μονάδες είναι πολλές και απευθύνονται σε κάθε επισκέπτη. Μπορείτε να βρείτε από ξενοδοχεία 5 αστέρων μέχρι Hostels τα οποία έχουν τη δική τους ταυτότητα και ιδιαιτερότητα. Το in2life διάλεξε και προτείνει τα εξής:

1. Gran Melia Victoria GL

To Gran Melia Victoria GL βρίσκεται στο Paseo Martitimo, σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες, περιοχές. Αισθανθείτε την ακαταμάχητη γοητεία που μόνο ένα κλασικό ξενοδοχείο πολυτέλειας μπορεί να προσφέρει.

Με τις καταπληκτικές πανοραμικές θέες του κόλπου, το ξενοδοχείο είναι λίγα μόλις λεπτά μακριά από τη γοητευτική πόλη αλλά και τις παραλίες. Για εκείνους που επιθυμούν να ανακαλύψουν τα καλύτερα της Μαγιόρκα, το ξενοδοχείο Gran Meliá Βικτώρια είναι σαφώς η σωστή επιλογή. Το ξενοδοχείο διαθέτει σάουνα, γυμναστήριο με θερμαινόμενη πισίνα. Οι τιμές ξεκινούν από 180 ευρώ το δίκλινο και φτάνουν μέχρι και τα 1.000 ευρώ για τη σουίτα.

2. Melia Palas Atenea

Ο μεσογειακός αέρας, και η θαλάσσια αύρα επικρατούν στις μοναδικές εγκαταστάσεις του MELIA PALAS ATENEA, ξενοδοχείου τεσσάρων αστέρων, που βρίσκεται στην καρδιά του Paseo Marítimo στον κόλπο Palma, μπροστά από τη μαρίνα. Ακριβώς 10 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της πόλης, 500 μ από το Bellver Castle, 1.5 χλμ από τον καθεδρικό ναό, 4.5 χλμ από τη λέσχη γκολφ Bendinat και 9 χλμ από τον αερολιμένα.

Οι επιχειρηματίες, οι γυναίκες αλλά και οι τουρίστες με ιδιαίτερη ευχαρίστηση θα βρουν το ιδανικό μέρος για να απολαύσουν μια αληθινά ονειρεμένη παραμονή, με όλες τις ανέσεις. Διαθέτει συνολικά 361 δωμάτια. 329 δίκλινα, 24 μονόκλινα και 8 junior suites. Οι τιμές ξεκινούν από 115 ευρώ μέχρι 165 ευρώ για τη junior suite.

3. Horizonte

Το ξενοδοχείο Horizonte μπορεί να είναι 2 αστέρων, η θέα που προσφέρει όμως είναι σίγουρα πολλών αστέρων. Στον τελευταίο όροφο ενός ουρανοξύστη, το Horizonte χαρίζει στους επισκέπτες του μοναδική θέα στον κόλπο Palma.

Το ξενοδοχείο, που ανακαινίστηκε το 2004 βρίσκεται σε μια ήρεμη περιοχή ακριβώς 2 χλμ από το κέντρο Palma και 15 λεπτά από τον αερολιμένα. Δοκιμάστε τη συναρπαστική νυχτερινή ζωή της Μαγιόρκα στις πολλές ντισκοτέκ και απολαύστε τις όμορφες παραλίες που περιβάλλουν το ξενοδοχείο.

4. Nixe Palace

Μόλις πέντε λεπτά από το κέντρο της Μαγιόρκα, το ξενοδοχείο - παλάτι Nixe αγκαλιάζει την απόλυτη ομορφιά. Το ξενοδοχείο Nixe διαθέτει 125 δωμάτια, 4 junior suites, 1 γαμήλια σουίτα, 1 προεδρική και 2 διαμερίσματα.

Τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν δύο διπλές κρεβατοκάμαρες, δύο λουτρά, σαλόνι, κουζίνα. Όλα τα λουτρά είναι από μάρμαρο Καρράρα και διαθέτουν ακόμα τηλεφωνική συσκευή, μπουρνούζι και σεσουάρ μαλλιών. Το Nixe αποτελεί την ιδανική λύση για τη φιλοξενία οποιουδήποτε είδους γεγονότος, όπως διάσκεψεις, συμπόσια, συνέδρια...

Η εσωτερικά θερμαινόμενη πισίνα και το τζακούζι προσελκύουν το κοινό καθώς βοηθούν στην αποτοξίνωση της έντασης και του άγχους και συμβάλλουν στην απόλυτη χαλάρωση και απόλαυση.

5. Cas Comte Petit Hotel & Spa

Το Petit Hotel Ca’s Comte είναι το αποτέλεσμα μιας προσεκτικής και στοχαστικής μετατροπής. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του και η αρχιτεκτονική του XVIII αιώνα όχι μόνο έχουν διατηρτηθεί μέχρι και σήμερα αλλά αναπαλαιώνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Το Cas Comte ήταν αρχικά σπίτι φέουδων και αποτελούσε μέρος του παλατιού Ayamans.

Στην περιοχή Raiguer στη Βόρεια Μαγιόρκα και ακουμπώντας στην οροσειρά, Serra de Tramuntana, το ξενοδοχείο βρίσκεται μεταξύ της εκκλησίας και του παλατιού Ayamans στο κέντρο του χωριού Lloseta. Οι τιμές κυμαίνονται από 200- 405 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v