SPECIALSΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

6 νέοι υποψήφιοι μάς ανοίγουν τα χαρτιά τους

Το in2life δίνει βήμα σε κόμματα που έχουν σαφείς πιθανότητες να μπουν στην βουλή για πρώτη φορά, και φιλοξενεί ένα άτυπο debate μεταξύ των νεότερων εκ των υποψηφίων τους. Δείτε τι μας λένε έξι νέοι που ζητούν την ψήφο μας την επόμενη Κυριακή. 

Θρησκείες στην Αθήνα: Όλοι οι θεοί χωράνε (;)

Ήταν ένας Μουσουλμάνος, ένας Εβραίος, ένας Αντβεντιστής, ένας Αρχαιοελληνιστής, ένας Σιχ, δύο Καθολικές και ένας Ορθόδοξος, στην Αθήνα. Και συζητούσαν για τις θρησκείες τους, την συνύπαρξή τους, και τα διαφορετικά ονόματα που δίνουμε στον θεό.

Εθελοντές σε ΜΚΟ: Ιστορίες από έναν καλύτερο κόσμο

Τι ακριβώς κάνει ένας εθελοντής των Γιατρών χωρίς Σύνορα, της ActionAid ή της Διεθνούς Αμνηστίας; Γιατί να θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, όταν η γειτονιά σου (νομίζει ότι) καίγεται; Τι έχεις να κερδίσεις; Έξι εθελοντές διηγούνται...

4 δημιουργοί επιτραπέζιων μιλούν στο In2life

Η αγάπη τους για τα επιτραπέζια τούς οδήγησε στο να σχεδιάσουν και εν τέλει να κυκλοφορήσουν τις δημιουργίες τους σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία εντός και εκτός συνόρων. Τέσσερεις Έλληνες σχεδιαστές επιτραπέζιων ανοίγουν τις… κάρτες τους στο In2life.

Πείτε «καλά Χριστούγεννα» με ένα δώρο

Δώρα με φιλανθρωπικό νόημα, συμβολικά αντικείμενα, όμορφα αξεσουάρ και gadgets για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο και ιδέες για κάθε βαλάντιο, συγκεντρωμένες σε ένα χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα, για να κλείσει η αυλαία μιας μάλλον πικρής χρονιάς με χαμόγελο.

Βιβλιοπροτάσεις για τις γιορτές: Καλή (χριστουγεννιάτικη) ανάγνωση

Είτε για τον εαυτό μας, είτε για τους άλλους, δεν υπάρχει πιο σίγουρη επένδυση για την γωνιά των δώρων κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο από ένα βιβλίο. Γιατί μαζί του, χαρίζουμε έναν ολόκληρο κόσμο. Δείτε προτάσεις για 18 τέτοιους «κόσμους» και πείτε «χρόνια πολλά» με ένα βιβλίο.

Άη-Βασίλης ο… Gadget-άκιας

Αν ακόμη αναρωτιέστε τι δώρα θα χαρίσετε στους δικούς σας ανθρώπους, η τεχνολογία έχει την απάντηση, με χρήσιμα gadgets για κάθε τσέπη. Διαβάστε το αφιέρωμα και… πάρτε (τεχνολογικές) ιδέες.

Aνανέωση τώρα: 3 αρχιτέκτονες προτείνουν... οικονομικά

Η νέα χρονιά πλησιάζει και, όσο κι αν οι καταστάσεις το εμποδίζουν, θα θέλαμε να μας βρει κεφάτους και ανανεωμένους. Τρεις έμπειροι αρχιτέκτονες προτείνουν έξυπνες και οικονομικές ιδέες ανανέωσης στα τρία βασικά δωμάτια του σπιτιού.

Ψηφιακή τηλεόραση: Δείτε την… αλλιώς

Δορυφορική ή Ιντερνετική; Hol ή Connx; Nova, OTE ή μήπως On; Ανακαλύψτε την νέα εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης μέσα από μια αναλυτική παρουσίαση των διαθέσιμων πακέτων, διαλέξτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ψυχαγωγικές σας ανάγκες και… καλές προβολές!

4 Έλληνες ποιητές μιλούν στο in2life

Ποιο είναι το σκηνικό της σύγχρονης ελληνικής ποίησης; Από πού «πηγάζουν» οι στίχοι των σημερινών ποιητών και πού καταλήγουν; Ο Κώστας Μαυρουδής, ο Χριστόφορος Λιοντάκης, ο Χάρης Βλαβιανός και ο Βασίλης Αμανατίδης «ακτινογραφούν» την τέχνη της ποίησης από την δημιουργική τους σκοπιά.

"Το σινεμά είναι μια τέχνη όπου κάνεις ωραία πράγματα σε ωραίες γυναίκες."

Φρανσουά Τρυφφώ, 1932-1984, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1916 - Διεξάγεται η Ναυμαχία της Γιουτλάνδης, η μεγαλύτερη ναυμαχία του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας
    1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2