ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

5 νέες σειρές που πρέπει να δεις

Διεφθαρμένοι σούπερ ήρωες, ενήλικα animation και κυνηγοί κεφαλών στο σύμπαν Star Wars. Ω ναι, με αυτές τις σειρές θα λιώσουμε το φθινόπωρο.

5 νέες σειρές που πρέπει να δεις

Η φθινοπωρινή σεζόν μπήκε δυναμικά και τηλεοπτικά, με τις μεγάλες streaming πλατφόρμες να ετοιμάζουν ωραιότατες σειρές για καναπεδάτο λιώσιμο.

Ιδού ποιες ξεχωρίσαμε.

Undone (Amazon

Μπορεί το Bojcak Horseman να μας αφήνει χρόνους, όμως η νέα σειρά των δημιουργών του κάνει χρήση της τεχνικής του «ροτοσκοπικού» animation και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Στο επίκεντρο της σειράς μια 28χρονη η οποία μετά από ατύχημα βρίσκει τον εαυτό της σε ένα αλλόκοτο ονειρικό καθαρτήριο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου.American Horror Story: 1984 (FX)

Το καλό με αυτή τη σειρά που αριθμεί 9 κύκλους είναι πως από οποιονδήποτε κύκλο και αν την πιάσεις, δεν βρίσκεσαι χαμένος στο σύμπαν της. Ο τελευταίος εμπνέεται από τις ταινίες τρόμου της δεκαετίας του '80, όπως οι “Παρασκευή και 13”, “Ο Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες” και αποτελεί μια ενήλικη εκδοχή του Stranger Things με πολύ περισσότερο αίμα. Τέλεια!Watchmen (HBO

Το εμβληματικό κόμικ των 80s, το οποίο προσέφερε μια βίαιη ανάλυση του φασισμού που υποβόσκει στις υπερηρωικές ιστορίες μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη με επιτυχία και τώρα παίρνει τον δρόμο για τη μικρή. Πίσω από τη μεταφορά ο Damon Lindelof των Lost και Leftovers.The Boys (Amazon Prime

Συνεχίζουμε υπερηρωικά με μια ακόμα σειρά που έχει ως επίκεντρο ήρωες με σούπερ δυνάμεις, οι οποίοι όμως τοποθετούνται σε έναν κόσμο που μοιάζει πολύ με τον δικό μας και, όπως θα περίμενε κανείς, συμπεριφέρονται ανάλογα. Κάνουν κατάχρηση των δυνάμεών τους, είναι άκρως κυνικοί, πληρώνονται κανονικότατα και κρύβουν φονικά μυστικά.The Mandalorian (Disney+)

Μετά τις περιπέτειες του Jango και του Boba Fett, ένας άλλος πολεμιστής ξεπροβάλλει στο σύμπαν του Star Wars και αποκτά τη δική του σειρά δια χειρός Jon Favreau. Το όνομα αυτού: Mandalorian. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου στο ολοκαίνουργιο κανάλι της Disney, όμως μην ξεγελιέστε από αυτό: φαίνεται αρκετά βίαιη.

Nικόλας Γεωργιακώδης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν είμαστε τίποτα. Αυτό που ψάχνουμε είναι το παν."

Φρήντριχ Χαίλντερλιν, 1770-1843, Γερμανός ποιητής

 • 1864 - Νέο Σύνταγμα στην Ελλάδα μετά την Επανάσταση της 3ης Σεπτέμβρη.
  1974 - Πεθαίνει ο Βιτόριο ντε Σίκα, Ιταλός σκηνοθέτης.
  1979 – Πεθαίνει ο Δημήτρης Ψαθάς, δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας.
  1985 - Η έκρηξη του ηφαιστείου Νεβάδο ντελ Ρουίς στην Κολομβία δημιουργεί ένα λαχάρ που προκαλεί το θάνατο περίπου 25.000 θανάτους.
  1990 - Ξεκινά τη λειτουργία του ο Παγκόσμιος Ιστός.
  2002 - Το πετρελαιοφόρο πλοίο Prestige βυθίζεται ανοιχτά της Γαλικίας προκαλώντας οικολογική καταστροφή.

© 2002-2019 MEDIA2DAY