ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το reboot του Beverly Hills είναι επιτέλους εδώ

O Μπράντον, η Κέλι, η Μπρέντα και η Άντρεα επιστρέφουν, ενήλικες πια, στις οθόνες μας στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το reboot του Beverly Hills είναι επιτέλους εδώ

Η αγαπημένη παρέα του Beverly Hills 90210, επιστρέφει μετά από 19 χρόνια στο Peach Pit, στις 26 Σεπτεμβρίου 2019. O Μπράντον, η Κέλι, η Ντόνα, ο Στιβ, ο Ντέιβιντ, η Μπρέντα και η Άντρεα δίνουν ξανά ραντεβού για νέα χτυποκάρδια (το θυμάστε ότι ο ελληνικός τίτλος της σειράς ήταν «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»;) σε 6 απολαυστικά επεισόδια.

Το reboot της θρυλικής σειράς που είχε καθηλώσει το ελληνικό κοινό τη δεκαετία του ‘90, θα το δούμε στο FOX Life, που είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV και Wind Vision.

Η παρέα των εφήβων που αγαπήσαμε στο ορίτζιναλ Μπέβερλι Χιλς επιστρέφουν ως ενήλικες πια, για μια μίνι σειρά που περιέχει όπως πάντα τις σωστές δόσεις χιούμορ και ειρωνείας, ενώ αντλεί έμπνευση από την αληθινή ζωή τους και τις μεταξύ τους σχέσεις. Τι θα συμβεί όταν πρώτοι έρωτες, παλιές αγάπες, φίλοι και εχθροί συναντηθούν ξανά;

Από το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς δε θα μπορούσε να λείπει ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον Luke Perry, τον Ντίλαν του Μπέβερλι Χιλς που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1656 - Η Αγγλία και η Γαλλία υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία.
    1789 - Ιδρύεται το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
    1919 - Η ημερήσια εφημερίδα «Καθημερινή» εκδίδεται στην Αθήνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY