ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOME STORIES

Αυτοί είναι οι Έλληνες διάδοχοι του Σιδερένιου Θρόνου

Με την τελευταία σεζόν του Game of Thrones προ των τηλεοπτικών πυλών παρουσιάζουμε τους επικρατέστερους Έλληνες υποψήφιους για τον Σιδερένιο Θρόνο.

Αυτοί είναι οι Έλληνες διάδοχοι του Σιδερένιου Θρόνου

Κυρίες και κύριοι δε γνωρίζουμε αν τo έχετε αντιληφθεί αλλά τα πράγματα είναι σοβαρά. Ο νέος κύκλος του Game of Thrones πλησιάζει με ταχύτατους ρυθμούς.

Ο 8ος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα 14 Απριλίου, και στην Ελλάδα θα προβληθεί αποκλειστικά και ταυτόχρονα με την Αμερική, από τη Nova. Μάλιστα κάθε επεισόδιο θα ανεβαίνει μετά την προβολή του στο Nova on Demand, για να μπορούμε να το απολαύσουμε και με τον πρωινό καφεδάκι δεδομένης της προχωρημένης ώρας προβολής του (04.00 τα ξημερώματα), ενώ για τους... ξεχασιάρηδες η Nova εξασφάλισε όλους τους προηγούμενους κύκλους σε ένα επικό «GOT Boxset», το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο Nova On Demand από 1/3 έως 30/6.

Σε κάθε περίπτωση, φλέγον ερώτημα της νέας σεζόν είναι το «Ποιος θα καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο». Η Καλίσι; Ο Τζον Σνόου; Η Σέρσεϊ; Ναι, αυτές είναι κάποιες κλασικές υποψηφιότητες που όλοι έχουμε κατά νου.

Όπως σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες και με βάση αποκλειστικό ρεπορτάζ, το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο στη μάχη για τον Θρόνο, με παρουσία αρκετών διασημοτήτων του εγχώριου καλλιτεχνικού, τηλεοπτικού και πολιτικού γίγνεσθαι.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ψηφίσετε την προσωπικότητα που θα έπρεπε να «κατεβάσουμε» ως χώρα στην απόλυτη τηλεοπτική μάχη.


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Πίσω από κάθε μεγάλη περιουσία κρύβεται ένα έγκλημα."

Honoré de Balzac

  • 1719- Το Λιχτενστάιν κηρύττει ανεξαρτησία από την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού Έθνους.

© 2002-2019 MEDIA2DAY