ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Sex and the City επιστρέφει;

Η συγγραφέας του βιβλίου Sex and the city ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα της

Το Sex and the City επιστρέφει;

Η συγγραφέας του βιβλίου Sex and the city ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα της, μιας και ήδη φαίνεται να έχει κλείσει συμβόλαιο με την Paramount Television για να μεταφέρει το τελευταίο της βιβλίο, “Is There Still Sex in the City?”

Πρόκειται για ιστορίες με το ίδιο ειλικρινές χιούμορ που καθιέρωσε την προηγούμενη σειρά ως παγκόσμιο φαινόμενο, μόνο που αυτή τη φορά οι πρωταγωνίστριες βρίσκονται στα 50 τους. Οι ιστορίες θα ασχολούνται με την σεξουαλικότητα και την ερωτική επιθυμία στην καθημερινή ζωή αυτών των γυναικών.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλές πληροφορίες για τις ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους κεντρικούς χαρακτήρες, αλλά σίγουρα η σειρά δεν θα αποτελεί συνέχεια του Sex and the city—ειδικά μετά τον τελευταίο πολύ δημόσιο καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε Κιμ Κατράλ και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η Τέχνη είναι το πιο ωραίο από όλα τα ψέματα."

Claude Debussy, 1862-1918, Γάλλος μουσικός

  • 1912 - Οι κάτοικοι της Ικαρίας εκδιώκουν τις τουρκικές Αρχές και ανακηρύσσουν την Ικαριακήν Πολιτείαν, μέχρι τις 4 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, οπότε άγημα του Ελληνικού Στόλου αποβιβάζεται στη νήσο και την απελευθερώνει οριστικά.
    1913 - Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων, για τη σύναψη ειρήνης, στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.
    1945 - Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY